Stari de voma, ameteala

Buna, prietena mea a facut acum 7 saptamani un chiuretaj iar dupa 2 saptamani de la chiuretaj au inceput stari de voma dar foarte rare, acestea intensificandu-se pe parcurs.
Dupa 4 saptamani de la chiuretaj a facut un test de sarcina care a iesit negataiv. La 5 saptamani a aparut menstruatia si a inceput sa foloseasca anticonceptionale. Dupa aproape 7 saptamani de la chiuretaj a mai facut 2 teste de sarcina si acestea au iesit din nou negativ.Senzatiile de voma s-au intensificat si mai tare si as vrea un sfat cu ce ar trebui sa faca sau ce poate fii. Tin sa precizez ca este sensibila la medicamente.
Multumesc!
Dupa 4 saptamani de la chiuretaj a facut un test de sarcina care a iesit negataiv. La 5 saptamani a aparut menstruatia si a inceput sa foloseasca anticonceptionale. Dupa aproape 7 saptamani de la chiuretaj a mai facut 2 teste de sarcina si acestea au iesit din nou negativ.Senzatiile de voma s-au intensificat si mai tare si as vrea un sfat cu ce ar trebui sa faca sau ce poate fii. Tin sa precizez ca este sensibila la medicamente.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ajuta cineva ?
- 6durere de cap de mai bine de 6 ani
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 8Crize de nervi
- 4de vreo 6 luni tusesc si imi vine sa vomit
- 12Nu stiu de ce ametesc...
- 0Anemie, ameteli, stres
- 0Simptome suspecte: ameteala, dezechilibru, varsaturi...
- 0ameteli puternice
- 4tremuratul mainilor si ameteli
- 1Ameteala si durere de cap
- 2Ameteli, muschi incordati
- 4Nu stiu ce am
- 1Ameteala din cauza urechii?
- 2Ameteala, imi amorteste mana stanga si mă doare inima
- 2Sa fie cauza organică sau psihica?
- 3Inima sau ce? Nu mai știu ce sa fac
- 21Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: