Stari de voma, ameteala
Buna, prietena mea a facut acum 7 saptamani un chiuretaj iar dupa 2 saptamani de la chiuretaj au inceput stari de voma dar foarte rare, acestea intensificandu-se pe parcurs.
Dupa 4 saptamani de la chiuretaj a facut un test de sarcina care a iesit negataiv. La 5 saptamani a aparut menstruatia si a inceput sa foloseasca anticonceptionale. Dupa aproape 7 saptamani de la chiuretaj a mai facut 2 teste de sarcina si acestea au iesit din nou negativ.Senzatiile de voma s-au intensificat si mai tare si as vrea un sfat cu ce ar trebui sa faca sau ce poate fii. Tin sa precizez ca este sensibila la medicamente.
Multumesc!
Dupa 4 saptamani de la chiuretaj a facut un test de sarcina care a iesit negataiv. La 5 saptamani a aparut menstruatia si a inceput sa foloseasca anticonceptionale. Dupa aproape 7 saptamani de la chiuretaj a mai facut 2 teste de sarcina si acestea au iesit din nou negativ.Senzatiile de voma s-au intensificat si mai tare si as vrea un sfat cu ce ar trebui sa faca sau ce poate fii. Tin sa precizez ca este sensibila la medicamente.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Simt o ameteala continua, uneori este mai slaba, alteori mai puternica
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 7Tuse pana vomit
- 6Cand mi se lua sange, mi se facea rau.. simteam ca o caldura in corp si ca ametesc
- 8Crize de nervi
- 0Simptome suspecte: ameteala, dezechilibru, varsaturi...
- 16Neuro sau ORL?
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 3balonari puternice cu senzatii de ameteala
- 1Ameteli si imi zvacneste capul
- 10Ameteli, greturi etc
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 13Gat uscat dimineata, senzatie ciudata in gat
- 0dureri lombare, ameteli si palpitatii
- 3Ameteli asociate cu stari de greata
- 1Senzatii de lesin si puncte albe.
- 1Ameteala continua si lipsa de energie
- 0Tratament Sindromul Vomei Ciclice