STELUTE CAPILARE
DE CATIVA ANI MA CONFRUNT CU O MICA PROBLEMA:MI-AU APARTUT LA NIVELUL FETEI NISTE PUNCTE ROSII(AM FOST L A DERMATOLOG SI MI S-A SPUS CA SUNT CAPILARE SPARTE SI DOAR CU LASERUL SE POT SCOATE)SI SUNT INESTETICE...AS VREA SA STIU CAUZA SI CUM POT SCAPA DE ELE...AM 5 PUNCTE SI UNUL DIN ELE CHIAR PE NAS.F NASOL...AS VR SA STIU DC POT SCAPA CU TRATAMENT FARA LASER.MULTUMESC!
3 comentarii
ASTEPT UN RASPUNS DE LA D-VS SI DACA CINEVA SE MAI CONTRUNTA TOT CU ASTFEL DE PB, SA-MI SCRIE...MULTUMESC!!!
Si eu ma confrunt cu asta.La inceput am crezut ca am alergie, pe urma un dermatolog a zis ca e de la mizeria de pe bani, lucrez la posta.Acum am fost la alt dermatolog, am facut doua sedinte cu zapada carbonica, am cumparat ruboril, vit c, calciu si magneziu.Mie au inceput sa imi apara acum citiva ani, dar acum am putin si pe fata si pe umeri.Astept rezultatul, luni merg la control.Dar dupa zapada carbonica, parca sa intins pe decolteul gitului.Eu ma dau asa de capul meu cu ulei de galbenele, si parca nu mai sint asa rosie.Daca nu da rezultat cu zapada carbonica, ma gindesc la laser.cica astea apar din lipsa vit c.Te mai tin la curent, in 7 merg la dermatolog.Bafta
Buna ziua,
Telangiectaziile nu pot sa dispara decat cu laser. Cremele ajuta doar sa nu apara mai multe leziuni.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Telangiectaziile nu pot sa dispara decat cu laser. Cremele ajuta doar sa nu apara mai multe leziuni.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei