Stern Infundat (Pectus Excavatum) - Intrebari si Sugestii

13-09-2008
GreenHill
Nu este medic/terapeut
GreenHill
Buna ziua. Sunt interesat de evolutia post-operatorie a sternului infundat si as dori sa aflu cat mai multe pareri. In tot acest timp am incercat sa iau legatura cu mai multe persoane care au avut aceeasi problema dar am auzit tot felul de pareri si am fost pus sub indoiala.
Am fost operat acum 5 luni de Pectus Excavatum prin procedeu minim invaziv Nuss si nu sunt multmuit de rezultatele.
Dupa operatie rezultatele pieptul aproape ca a fost indreptat 100% dar dupa cateva zile/sapt a inceput sa dea inapoi si acea gaura sa fie la fel ca inainte de operatie. Am respectat deciziile impuse si dupa 5 luni nu sunt multumit de rezultate. Din cate am inteles tija o voi purta timp de cel putin 2 ani...sunt increzator de rezultate mai bune in tot acest timp dar am nevoie de niste pareri competente care sa ma linisteasca.
Multumesc anticipat.
3 comentarii
0
27-09-2008, ora 00:00
ninno
Nu este medic/terapeut
ninno
Buna ziua. M-am operat acum 15 zile in Germania de pectus excavatum prin procedeul Nuss si vreau sa va spun ca sunt foarte incantat de rezultat. Operatia a efectuat-o Dr. Schaarschmidt de la clinica Helios din Berlin, acesta fiind unul dintre cei mai buni din lume la ora actuala pt acest tip de operatii. Daca doriti mai multe informatii, va stau la dispozitie cu cea mai mare placere -
0
10-11-2008, ora 20:30
gabriel18
Nu este medic/terapeut
gabriel18
Salut, va deranjez din nou. Am 4 luni de la operatie si in partea stanga unde e situat suportul de prindere a lamei pe o raza da 3-5 cm roata imprejur la incizie ma ustura pielea ingrozitor si nu pot sa imi folosesc mana stanga deloc va rog daca aveti aceasta problema postati si mie cu mai multe amanunte!
0
25-06-2009, ora 21:38
jack_razer09
Nu este medic/terapeut
jack_razer09
http://www.websurg.com/ref/Technical_details_of_Nuss_repair _a_prospective_study_of_487_adolescents-lt01enschaarschmidt001.htm o prezentare a operatiei NUSS a Dr. Schaarschmidt imbunatatiri aduse tehnicii asa ar trebui facute toate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: