Stie cineva

05-04-2007
MarianZ
Nu este medic/terapeut
MarianZ
Am probleme mari. Sant virgin si cand vreau sa imi penetrez prietena ejaculez si penisu se face mic si numai pot face. Ce pot sa fac ?

Sant virgin? Ce pastile sa iau stie cineva sau ce sa fac sa numai ejaculez si sa mentin erectia
1 comentarii
0
05-04-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este absolut normal. Dupa ce ejaculezi o data prea devreme, este necesar sa o iei de la capat, cu un pic de rabdare, timp in care doar sa te joci fara sa urmaresti penetrarea. Mai o atingere jucausa, mai o muzica de atmosfera, mai un sarut. A doua erectie este urmata, in mod normal, de o ejaculare care vine ceva mai tarziu.
O alta metoda buna este sa te folosesti de alcool. E un agent farmacologic a carui actiune te ajuta: intarzie ejaculare.
Nu amesteca cele doua metode, ci foloseste-le pe rand. Ai grija la metoda cu alcoolul: femeile treze pot fi dezgustate de un barbat alcoolizat. Dar asta e, deja, alta poveste
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici