Stie cineva
Am probleme mari. Sant virgin si cand vreau sa imi penetrez prietena ejaculez si penisu se face mic si numai pot face. Ce pot sa fac ?
Sant virgin? Ce pastile sa iau stie cineva sau ce sa fac sa numai ejaculez si sa mentin erectia
Sant virgin? Ce pastile sa iau stie cineva sau ce sa fac sa numai ejaculez si sa mentin erectia
1 comentarii
Este absolut normal. Dupa ce ejaculezi o data prea devreme, este necesar sa o iei de la capat, cu un pic de rabdare, timp in care doar sa te joci fara sa urmaresti penetrarea. Mai o atingere jucausa, mai o muzica de atmosfera, mai un sarut. A doua erectie este urmata, in mod normal, de o ejaculare care vine ceva mai tarziu.
O alta metoda buna este sa te folosesti de alcool. E un agent farmacologic a carui actiune te ajuta: intarzie ejaculare.
Nu amesteca cele doua metode, ci foloseste-le pe rand. Ai grija la metoda cu alcoolul: femeile treze pot fi dezgustate de un barbat alcoolizat. Dar asta e, deja, alta poveste
O alta metoda buna este sa te folosesti de alcool. E un agent farmacologic a carui actiune te ajuta: intarzie ejaculare.
Nu amesteca cele doua metode, ci foloseste-le pe rand. Ai grija la metoda cu alcoolul: femeile treze pot fi dezgustate de un barbat alcoolizat. Dar asta e, deja, alta poveste
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act