Stie cineva
Stie cineva de ce nu pot sa penetrez nici o fata ? Cu toate cand sa le penetrez ejaculez inainte de penetrare si numai pot face nimic.
Sa fie de la prea multa masturbare ? Ma masturbez de mic si foarte mult.
Sa fie de la excitare? Ca ma excit prea mult?
Nu am facuto pana acuma niciodata !
Astept raspuns de la cineva care stie sigur ce am. Nu de la toti care posteaza pe aicia.
Sa fie de la prea multa masturbare ? Ma masturbez de mic si foarte mult.
Sa fie de la excitare? Ca ma excit prea mult?
Nu am facuto pana acuma niciodata !
Astept raspuns de la cineva care stie sigur ce am. Nu de la toti care posteaza pe aicia.
1 comentarii
Aşa e DE REGULĂ la început şi în nici un caz nu trebuie să îţi închipui că dumneata eşti o excepţie ori că ar fi ceva în neregulă.
Chiar dacă are loc o ejaculare precoce, nu trebuie să-ţi închipui că episodul (sau chiar serialul) s-a terminat. Nu trebuie să-ţi tragi pantalonii şi... gata ! Este important să continui. O jumătate de oră de muzică, mângâieri şi joc (fără penetrare, doar atingeri) va pregăti terenul pentru ca al doilea asalt să fie victorios !
Chiar dacă are loc o ejaculare precoce, nu trebuie să-ţi închipui că episodul (sau chiar serialul) s-a terminat. Nu trebuie să-ţi tragi pantalonii şi... gata ! Este important să continui. O jumătate de oră de muzică, mângâieri şi joc (fără penetrare, doar atingeri) va pregăti terenul pentru ca al doilea asalt să fie victorios !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act