simtomele de intrerupere tratament

01-02-2017
mihaelamih
Nu este medic/terapeut
mihaelamih
Buna, de patru ani iau citalopram 20 mg, la inceput a fost folositor dar acum simt ca nu isi mai face efectul, de curand am fost la un alt medic pshihiatru care mi_a recomandat sresclin complex si calmogen, a zis ca astea trebuie intrerupte asa de pe o zi pe alta, dar mi_e cam frica de simtomele de intrerupere, a mai patit cineva?oare au efect?
3 comentarii
1
01-02-2017, ora 19:13
Psiholog Pătraşcu Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pătraşcu Roxana
Buna seara,

Va inteleg ingrijorarile. Reveniti la psihiatrul initial ca sa va schimbe schema de tratament sau cereti cat mai repede parerea unui alt psihiatru.

Multa sanatate!
1
02-02-2017, ora 08:20
mihaelamih
Nu este medic/terapeut
mihaelamih
Va multumesc mult, luni am sa merg inapoi la medicul meu si am sa revin cu raspunsul, eu nu am intrerupt tratamentul cu citalopram pentru ca imi e frica, nu stiu daca acum acele medicamente homeopate isi mai fac efectul, O zi buna!
0
02-02-2017, ora 10:27
Psiholog Pătraşcu Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pătraşcu Roxana
Da, anxioliticele si antidepresivele sunt cele mai eficiente. Un psihiatru serios nu se incurca sa faca experimente cu homeopate, naturiste. Foarte bine pentru ca v-ati programat repede pentru reevaluare.

Toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: