stomac.
buna ziua ! mi-am facut analizele la sange si la Helicobacter pylori mi-a iesit pozitiv.am fost la medic si mi-a dat Nolpaza dar dupa 2 zile de tratament ma doare rau stomacul, ma arde sau ma ustura in capul pieptului, asa nu m-am simtit niciodata.mai iau pastilele sau le intrerup|????
pastilele le-am luat d 2 ori p zi, una dimineata si una seara dupa masa(am mancat 2 mere, o smantana si scovergi care sunt prajite in ulei si am baut cafea si ceai de tei...desi sunt intrezise dar mie niciodata nu mi-au facut rau)
este de la alimentatie sau de la pastile ????
astept raspuns!
pastilele le-am luat d 2 ori p zi, una dimineata si una seara dupa masa(am mancat 2 mere, o smantana si scovergi care sunt prajite in ulei si am baut cafea si ceai de tei...desi sunt intrezise dar mie niciodata nu mi-au facut rau)
este de la alimentatie sau de la pastile ????
astept raspuns!
1 comentarii
Si fiica mea a avut asa ceva, acum 8 luni (a debutat boala), dar fara cafeaaaaaaaaa, alcool, tigara, prajeli, rosii, castraveti, mancaruri grele.
Supe, paste, mere la cuptor, branzeturi, lapte, iaurt, carne de pui fiarta.regim dietetic.
Regim alimentar ca la carte.
Si mai e ceva.trebuie sa iei in acelasi timp cu medicametele si pansament gastric.
Ca sa nu te mai doara stomacul.
La fiica mea, s-a negativat in decembrie.
Supe, paste, mere la cuptor, branzeturi, lapte, iaurt, carne de pui fiarta.regim dietetic.
Regim alimentar ca la carte.
Si mai e ceva.trebuie sa iei in acelasi timp cu medicametele si pansament gastric.
Ca sa nu te mai doara stomacul.
La fiica mea, s-a negativat in decembrie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial