stoparea pilulelor la jumatatea foliei???

12-08-2008
peto
Nu este medic/terapeut
peto
am luat 7 pastilute si vreau sa renunt sa iau anticonceptionale deoarece am dureri in timpul actului sexual, din cauza ca acea "lubrifiere naturala" aproape nu mai exista.cateodata simt niste intepaturi puternice in zona ovarelor. cred ca tot de la pilule. iau anticonceptionale din noiembrie 2007 si cam de 2 luni am dureri in timpul actului sexual. inainte sa iau anticonceptionale nu am avut niciodata dureri. as vrea sa renunt la anticonceptionale. se poate renunta dupa ce am luat 7 pilule? ciclul vine normal sau la cateva zile dupa ce nu mai iau pilulele?
1 comentarii
0
12-08-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este bine sa renuntati, dar nu este bine sa o faceti pana la sfarsitul foliei. Deci, sfatul meu este sa luati toate cele 21 de pilule si sa veniti la un consult, nu este exclus sa fie vorba de o inflamatie pelvina sau alta afectiune.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul