stranutul

22-07-2010
alexounnette
Nu este medic/terapeut
alexounnette
Buna ziua
Am si eu o curiozitate si sper ca ma puteti sfatui. De vreo cateva zile stranut seara cam 2-3h cu pauze lungi, imi curge putin nasul si apoi imi trece, nu vad sa fie raceala, dar mi se pare ciudat. Sa fie o alergie ceva? Nu am mers la medic deoarece este foarte recent, s-a manifestat doar de 2-3 nopti si nu obisnuiesc sa ma prezint la medic intr-un mod obsesiv de aceea as avea nevoie de sfatul dvs. Mentionez deasemenea ca mi-am facut un mic tatuaj acum 1 luna pe cicatricea de la apendicita la un salon. Aveau manusi, ace sterlizate, au fost dezambalate in fata mea etc..sa fie oare totusi o infectare cu vreun virus? Va multumesc din suflet! Aici imi gasesc raspuns la toate problemele mele. Sunteti de mare ajutor. O zi buna
1 comentarii
0
28-07-2010, ora 13:10
alinaLeo
Nu este medic/terapeut
alinaLeo
hmmm...ciudat. nu cred sa aibe vre-o legatura cu tatuajul. nu sint doctor, imi dau si eu cu parerea: ma gindesc ca ai alergie la praf sau acarieni. in perna, saltea si asternut se string multe animalute care nu se vad cu ochiul liber dar la care facem alergie (de unde si stranutul), parerea mea e sa incerci sa schimbi tot patul, arunca pernele daca sint vechi si ia-ti altele noi ca nu costa mult, fierbe lenjeria si ia-ti o husa de saltea, sterge praful in camera frecvent. Daca si dupa toata schimbarea asta mai ai probleme, consulta un doctor ca nu e o rusine ;)
succes si sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns