stres si nervi in sarcina

30-05-2010
coki
Nu este medic/terapeut
coki
buna, sunt insarcinata in 14 saptamani si pana acum totul a fost ok am mai avut nervi dar nu foarte des, De 2 zile am aflat ca sotul meu ar avea o amica momentan si sunt distrusa nu ma pot controla, tot timpul sunt singura doar seara tarziu e acasa.Imi vorbeste urat chiar ma injura si imi sune ca ma uraste deci nu cred ca ii pasa de copil, ma lasa singura plangand. Ce sa fac sa nu afecteze sanatatea copilului pentru ca pur si simplu nu ma pot controla.il pot afecta grijile mele daca
1 comentarii
0
30-05-2010, ora 17:18
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sigur ca pe copil il afecteaza grijile mamei, cu atat mai mult starile nervoase.Toate emotiile ii sunt transmise copilului, chiar daca el este foarte mic, simte totul si aude totul!Ar fi foarte indicat sa incercati sa va calmati, sa beti ceaiuri calmante, puteti chiar sa consultati un medic homeopat care este si un bun psiholog si cu siguranta o sa va dea un remediu potrivit.
Cat despre atitudinea sotului...lasa mult de dorit!Nu asa se comporta un viitor tatic!Probabil ca il sperie venirea pe lume a copilului, poate considera ca va trece pe locul 2...Eu zic sa aveti un pic rabdare, daca se poate discutati cu el calm, fara reprosuri, sa vedeti ce il nemultumeste.
Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns