stresul si conceperea unui copil

medicul meu ginecolog mi-a zis ca stresul este un factor foarte important la conceperea unui copil, iar sotul meu vine in fiecare zi foarte stresat de la serviciu.analizele le-am facut si mi-a iesit o lipsa mare de fier(urmez tratament cu ferrogradumet si acid folic)si tin cont si de perioada fertila de 3 luni, dar tot nu raman insarcinata.va rog sa imi spuneti daca nu raman insarcinata si din cauza stresului.va multumesc
2 comentarii

Stressul (şi psihismul în general) au mare importanţă inclusiv în probleme de sterilitate. Mai înainte de a trage însă o astfel de concluzie este necesar să se excludă toate celelalte numeroase cauze de infertilitate care pot fi excluse.

ar fi bine sa luati amandoi medicamentul ANTISTRES pe baza de plante.stateam de vb cu un cuplu care ziceau ca sint sterili pe baza de stres.eu iam intrebat atunci de ce nu iau antistres?se pare ca a fost o idee buna peste 3 luni mau sunat si miau dat vestea buna:) sa dea domnul sa am si acum gura aurita ca si atunci.:)
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0am bacalaureatul anul acesta si sunt foarte stresata.am stari de emotivitate excesiva
- 5se poate trata azoospermia? ce sanse avem sa facem un copil?
- 10Pot face infarct din cauza ca sunt o fire mai emotiva?
- 4Pregnyl-urgent.. vreau un copil
- 2mai vreau un bebe - favorizare conceptie
- 3am ciclu neregulat, dar vreau un copil
- 6Tratament cu Arefam... exista sanse sa raman cat mai repede insarcinata?
- 15Simt o strangere la inima din cauza stresului
- 6credeti ca am nevoie de un psiholog sau un psihiatru?
- 6scleroza multpla si imi doresc un copil
- 11Stresul, dusmanul tandretei si a sexului ?
- 4durere destul de puternica in partea dreapta a capului
- 1imi doresc un bebe
- 1vreau un copil
- 9Sarcina sau alarma falsa iar.?
- 2as dori un baietel!
- 22interpretare spermograma.. ne dorim de mult timp cu bebe
- 3Sarcina si chisturile.. Imi doresc bebe
- 3Nu stiu ce sa fac! am nevoie neaparat de un raspuns!!
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina stresul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: