Subfebrilitate si ganglioni limfatici mariti

14-09-2020
Taniaoana
Nu este medic/terapeut
Taniaoana
Buna ziua.Ma numesc Urda Oana si am 333 ani.
Problema mea a inceput acum 2 luni.Am sesizat ca au aparut 2 ganglioni mariti si nedurerosi în partea stângă a gâtului si o ușoară durere de ureche.La cateva zile a apărut și o stare de subfebrilitate de pana in 37.4.La ORL a sus ca poate fi ceva viral. Timpul a trecut și a a început să mă usture putin gâtul.Am început la recomandarea dr de familie sa fac analize.Subfebrilitatea persista.
Exudat nazal ok, exudat faringian ok, hemoleucograma ok, vsh 4, radiografie pulmonare ok, fibrinogen ok, fier ok, proteina c reactiva ok, ficat ok, rinichi ok, glanda toridă ok, ASLO sub 200, urina ok
Am găsit un helicobacter la stomac si am urmat tratament cu antibiotic.nici în acest timp, febra nu a dispărut.
Febra creste pana la maxim 37.4 si nu scade cu nici un antitermic.Creste cand fac efort fizic sau e cald si scade atunci când stau întinsă pe pat sau dorm.Daca stau o jumătate de oră la pat scade până la 36.8.
A început să mă doară iar gâtul si urechile si am fost din nou la orl.Am faci endoscopie nazal si faringiana. La nas e ok, la urechi e ok, gâtul putin rosu si ganglioni măriți. Am primit tratament ARCOXIA de 90mg pt 10 zile pt ganglioni.Subfebrilitatea rămâne.
Va rog sa mi spuneti ce analize sa mai fac si pe ce ramura sa mi caut problema.La orl a spus că din punctul lui de vedere totul este ok.

Va rog sa ma ajutati.nu stiu ce sa mai fac si unde să mai merg.va multumesc!
2 comentarii
0
14-09-2020, ora 10:39
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. atitudinea. cu.. Ce analize sa mai fac.. e total Gresita ( dupa cum ati vazut.. analizele deja facute.. ce au aratat??)
2 durerea din ureche.. are 2 cauze..sau Infectii dentare si faceti o radiografie Dentara..si consut stomatolog..sa nu fie la radacina unui dinte o surpriza
3. Inflamatia pe tractul digestiv... trece greu, exista forma de inflamatie subclinica..când stomacul siintestinele nu dor.. dar n.vag.. transmite acea inflamatie la gat
Cred ca de acoo vine durerea.. indirect..de pe digestie..sau faceti reflux gastro-esofagian in somn..si acidul gastric inflameaza faringele
4 citti pe forum ce Alimente NU aveti voie sa mai consumati. luati antiacide si ziua si 1 la culcare
0
14-09-2020, ora 13:37
Taniaoana
Nu este medic/terapeut
Taniaoana
Va multumesc pt raspuns dl dr.Am fost astazi la un doctor de interne care mi a facut ecografie abdominala si spune ca nu am nimic.M a trimis la CT CRANIAN FACIAL.Astept rezultatele.
Ma sfătuiți să fac o radiografie cu bariu(nu stiu sa ma exprim medical) la stomac?De la stomac sa fie aceasta subfebrilitate?
Va rog din suflet sa mi răspundeți ca nu mai stiu la ce dr sa apelez.
Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.