Subponderabilitate medie si anorexie
Buna ziua,
am o mare problema care imi face ganduri de mult timp:sotul meu la cei 23 de ani ai sai, are o inaltime de 1, 70 si 50 kg.E foarte slab, are un apetit scazut si, inca un simptom e faptul ca dimineata nu poate manca nimic pentru ca dupa micul dejun ii vine sa spuipe si din acest motiv de multe ori varsa. In rest totul e normal. Mentionez ca a avut aceasta constitutie intotdeauna, de mic copil. Doresc sa stiu daca e ceva grav si daca da, care ar fi afectiunile posibile ce ar duce la asa ceva.
am o mare problema care imi face ganduri de mult timp:sotul meu la cei 23 de ani ai sai, are o inaltime de 1, 70 si 50 kg.E foarte slab, are un apetit scazut si, inca un simptom e faptul ca dimineata nu poate manca nimic pentru ca dupa micul dejun ii vine sa spuipe si din acest motiv de multe ori varsa. In rest totul e normal. Mentionez ca a avut aceasta constitutie intotdeauna, de mic copil. Doresc sa stiu daca e ceva grav si daca da, care ar fi afectiunile posibile ce ar duce la asa ceva.
1 comentarii
sa mearga si sa isi faca niste analize pt tiroida si la stomac pt ca si una si alta ar putea fi cauza starii sotului d-voastra!!si ar mai putea sa faca niste analize coproparazitologice, sa nu fie giardia sau altceva.sa le faca pe toate si sa mearga sa ceara sfatul medicului de familie!!multa sanatate!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Helicobacter pylori
- 1Gastroscopie
- 2Polipi colon
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?