Subponderal

19-10-2009
FFlorin
Nu este medic/terapeut
FFlorin
Buna seara!
Nu stiu daca am o boala de digestie(si daca am postat unde trebuie), dar ceea ce stiu sigur este ca sunt subponderal...la varsta de 19 ani si inaltimea de 1.67 am o greutate de numai 51 kg.La care se adauga o problema a sistemului osos, sechele rahitism, mai exact o scolioza dextroconvexa si stern infundat, care presupun ca au avut o influenta asupra dezvoltarii corpului.Fizioterapia am inceput-o tarziu, si nu ma astept la mari rezultate, dar ceea ce ma deranjeaza cel mai mult este greutatea si modul in care as putea recupera, daca este posibil.Am incercat sa tin si dieta dupa niste articole pe care le-am citit pe internet, dar fara rezultat...greutatea ramane aceeasi.Cat despre analizele de sange, totul este in limitele normale, pana si cantitatea de calciu si magneziu, cu toate ca am rahitism.

Am auzit niste discutii despre un vaccin, DECANOFORTE, care ar avea efecte deosebite asupra cresterii in inaltime, in greutate si asupra dezvoltarii generale a corpului, dar nu am reusit sa aflu nimic concret despre el, nici pe Internet, nici de la medicul de familie(care nici macar n-a auzit de el)

As vrea sa stiu, daca ma poate ajuta cineva, sau cunoaste vreun tratament, cum pot rezolva sau ameliora problema pe care am descris-o si care a devenit extrem de deranjanta...pt slabire exista zeci si sute de tratamente/medicamente/diete, dar pt ingrasare nimic.Ar fi cazul sa fac si alte analize?Sau pot obtine acest decanoforte, avand in vedere ca in farmacii nu exista?Multumesc anticipat
3 comentarii
0
20-10-2009, ora 00:16
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu ti-as recomand un astfel de vaccin, nu aduce roade si este doar o promisiune desarta.
Exista un tratament bun la medic homeopat, homeopatia are taria si puterea de ati regla metabolismul si de ameliora situatia. Consulta un medic homeopat cu experienta care te poate ajuta.

Pana ajungi la homeopat sau daca cumva nu ai cum sa ajungi poti incerca:

Pt,. ingrasare iti pot recomanda un remediu homeopat standard: Iodum CH30, cate 2 granule la fiecare 2 saptamani timp de 3 luni. Iar pt. sistemul osos Calcarea phosphorica CH30, cate 2 granule de 3 ori pe saptamana timp de 4 luni.
Iar la fiecare 2 luni o granula de Calcareacarbonica CH200. Remediile nu se iau in aceeasi zi.
Remediile homeopate costa 6 lei pt. un tub si le gasesti la farmacii homeopate. Granulele se sug, nu se inghit. Am publicat o lista cu farmacii aici.
0
13-08-2011, ora 02:21
monikan
Nu este medic/terapeut
monikan
Buna ziua,

Pentru o persoana cu ulcer duodenal sunt binevenite medicamentele homeopate pe care le-ati recomandat la commentul anterior?

va multumesc
0
13-08-2011, ora 19:07
asolomon583@gmail.com
Nu este medic/terapeut
asolomon583@gmail.com
produse homepate
va salut scarface, te rog sami dai un nr de tel pt o farm homeopata cera imi poate trimite prin posta reteta pecare o am. multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: