Substanta galbena iesind din penis dupa sex neprotejat
Buna ziua. Dupa cum vedeti in titlu am o problema si pot spune ca sunt panicat, fiind o noutate pentru mine.
Eu cu prietena mea suntem impreuna de 2 luni si facem sex neprotejat de 1luna jumate, ea fiind pe contraceptive. Inainte sa incepem activitatea sexuala, si-a facut analizeze ginecologice si totul a iesit perfect. Pe langa asta, eu eram virgin.
Intr-o dimineata am observat o usturime enervanta la urinare iar dupa am observat o secretie galbuie asemenea puroiului. Usturimea s-a atenuat in acea zi, iar acuma simt o foarte mica senzatie de neplacere cand urinez, aproape inexistenta, insa acea substanta continua sa se produca. Au trecut in jur de 5 zile deja.
Inainte sa se intample, am avut activitate sexuala mai intensa ca de obicei, iar ei i-a venit si menstruatia in timpul actului, insa am continuat. Nu stiu cum poate asta influenta ceva, dar m-am gandit ca e mai sigur sa precizez.
Credeti ca poate fi o BTS? In caz ca da, cum credeti ca trebuie sa procedez? Va multumesc anticipat!
Eu cu prietena mea suntem impreuna de 2 luni si facem sex neprotejat de 1luna jumate, ea fiind pe contraceptive. Inainte sa incepem activitatea sexuala, si-a facut analizeze ginecologice si totul a iesit perfect. Pe langa asta, eu eram virgin.
Intr-o dimineata am observat o usturime enervanta la urinare iar dupa am observat o secretie galbuie asemenea puroiului. Usturimea s-a atenuat in acea zi, iar acuma simt o foarte mica senzatie de neplacere cand urinez, aproape inexistenta, insa acea substanta continua sa se produca. Au trecut in jur de 5 zile deja.
Inainte sa se intample, am avut activitate sexuala mai intensa ca de obicei, iar ei i-a venit si menstruatia in timpul actului, insa am continuat. Nu stiu cum poate asta influenta ceva, dar m-am gandit ca e mai sigur sa precizez.
Credeti ca poate fi o BTS? In caz ca da, cum credeti ca trebuie sa procedez? Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua.
Mergeti la dermatovenerolog.
Faceti analiza secretiei uretrale si cereti tratament si pt dv si pt partenera.
Mergeti la dermatovenerolog.
Faceti analiza secretiei uretrale si cereti tratament si pt dv si pt partenera.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36Balanita care tot reapare
- 1urinari foarte neplacute
- 5dupa sex are usturimi si dureri in zona genitala
- 5imi vine sa merg mereu la baie... e vorba de o raceala?
- 4usturimi urinare
- 6scurgeri penis... :numai sa vad ceva ce ma poate excita, sau sa aud ceva
- 4usturime si secretie.Astept indrumari
- 0arsuri si urina urat mirositoare
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 4Usturimea la urinare
- 4cred ca sunt insarcinata, dar am cateva probleme...
- 1Problema urgenta! urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort
- 1Durere in timpul actului sexual
- 1Prostata marita
- 1Durere de burta dupa primul contact sexual
- 0Examen secretie de col/mancarimi
- 0Infecție vaginala
- 2Miros neplăcut in zona intima
- 1Candida la barbati
- 2Usturime dupa urinare si uriari in medie de 6-8 pe zi
Mai multe informații despre: usturimea la urinare scurgere din penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: