Substanta galbena iesind din penis dupa sex neprotejat
Buna ziua. Dupa cum vedeti in titlu am o problema si pot spune ca sunt panicat, fiind o noutate pentru mine.
Eu cu prietena mea suntem impreuna de 2 luni si facem sex neprotejat de 1luna jumate, ea fiind pe contraceptive. Inainte sa incepem activitatea sexuala, si-a facut analizeze ginecologice si totul a iesit perfect. Pe langa asta, eu eram virgin.
Intr-o dimineata am observat o usturime enervanta la urinare iar dupa am observat o secretie galbuie asemenea puroiului. Usturimea s-a atenuat in acea zi, iar acuma simt o foarte mica senzatie de neplacere cand urinez, aproape inexistenta, insa acea substanta continua sa se produca. Au trecut in jur de 5 zile deja.
Inainte sa se intample, am avut activitate sexuala mai intensa ca de obicei, iar ei i-a venit si menstruatia in timpul actului, insa am continuat. Nu stiu cum poate asta influenta ceva, dar m-am gandit ca e mai sigur sa precizez.
Credeti ca poate fi o BTS? In caz ca da, cum credeti ca trebuie sa procedez? Va multumesc anticipat!
Eu cu prietena mea suntem impreuna de 2 luni si facem sex neprotejat de 1luna jumate, ea fiind pe contraceptive. Inainte sa incepem activitatea sexuala, si-a facut analizeze ginecologice si totul a iesit perfect. Pe langa asta, eu eram virgin.
Intr-o dimineata am observat o usturime enervanta la urinare iar dupa am observat o secretie galbuie asemenea puroiului. Usturimea s-a atenuat in acea zi, iar acuma simt o foarte mica senzatie de neplacere cand urinez, aproape inexistenta, insa acea substanta continua sa se produca. Au trecut in jur de 5 zile deja.
Inainte sa se intample, am avut activitate sexuala mai intensa ca de obicei, iar ei i-a venit si menstruatia in timpul actului, insa am continuat. Nu stiu cum poate asta influenta ceva, dar m-am gandit ca e mai sigur sa precizez.
Credeti ca poate fi o BTS? In caz ca da, cum credeti ca trebuie sa procedez? Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua.
Mergeti la dermatovenerolog.
Faceti analiza secretiei uretrale si cereti tratament si pt dv si pt partenera.
Mergeti la dermatovenerolog.
Faceti analiza secretiei uretrale si cereti tratament si pt dv si pt partenera.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15O recomandare si un sfat
- 4sensibilitate la urinare, sex dupa nastere
- 3scurgeri incolore din penis
- 4imi este frica.. usturime la urinare = afectiune ale cailor urinare?
- 3e normal sa am usturimi la urinare dupa sex?
- 4usturime puternica la urinare dupa contactul sexual
- 3usturime la urinare si discomfort
- 0scurgere incolorora penis
- 3infectie a penisului
- 0Urinari frecvente - din 20 in 20 de minute
- 1Usturime la urinare
- 1Dupa urinare curge un lichid alb
- 0Secretie penis
- 2Miros neplăcut in zona intima
- 3Mâncărime în zona intima, stres din cauza menstruației. Risc de sarcina?
- 1Picatura placerii
- 6Infecție urinara ?
- 0Simptome infecție urinară
Mai multe informații despre: usturimea la urinare scurgere din penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: