Substanta galbena iesind din penis dupa sex neprotejat
Buna ziua. Dupa cum vedeti in titlu am o problema si pot spune ca sunt panicat, fiind o noutate pentru mine.
Eu cu prietena mea suntem impreuna de 2 luni si facem sex neprotejat de 1luna jumate, ea fiind pe contraceptive. Inainte sa incepem activitatea sexuala, si-a facut analizeze ginecologice si totul a iesit perfect. Pe langa asta, eu eram virgin.
Intr-o dimineata am observat o usturime enervanta la urinare iar dupa am observat o secretie galbuie asemenea puroiului. Usturimea s-a atenuat in acea zi, iar acuma simt o foarte mica senzatie de neplacere cand urinez, aproape inexistenta, insa acea substanta continua sa se produca. Au trecut in jur de 5 zile deja.
Inainte sa se intample, am avut activitate sexuala mai intensa ca de obicei, iar ei i-a venit si menstruatia in timpul actului, insa am continuat. Nu stiu cum poate asta influenta ceva, dar m-am gandit ca e mai sigur sa precizez.
Credeti ca poate fi o BTS? In caz ca da, cum credeti ca trebuie sa procedez? Va multumesc anticipat!
Eu cu prietena mea suntem impreuna de 2 luni si facem sex neprotejat de 1luna jumate, ea fiind pe contraceptive. Inainte sa incepem activitatea sexuala, si-a facut analizeze ginecologice si totul a iesit perfect. Pe langa asta, eu eram virgin.
Intr-o dimineata am observat o usturime enervanta la urinare iar dupa am observat o secretie galbuie asemenea puroiului. Usturimea s-a atenuat in acea zi, iar acuma simt o foarte mica senzatie de neplacere cand urinez, aproape inexistenta, insa acea substanta continua sa se produca. Au trecut in jur de 5 zile deja.
Inainte sa se intample, am avut activitate sexuala mai intensa ca de obicei, iar ei i-a venit si menstruatia in timpul actului, insa am continuat. Nu stiu cum poate asta influenta ceva, dar m-am gandit ca e mai sigur sa precizez.
Credeti ca poate fi o BTS? In caz ca da, cum credeti ca trebuie sa procedez? Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua.
Mergeti la dermatovenerolog.
Faceti analiza secretiei uretrale si cereti tratament si pt dv si pt partenera.
Mergeti la dermatovenerolog.
Faceti analiza secretiei uretrale si cereti tratament si pt dv si pt partenera.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10scurgere de lichid alb-galbui
- 15O recomandare si un sfat
- 3inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 1usturime la urinare si chegulete de sange cand urinez
- 5de un an am dureri la urinare si cand stau jos
- 5usturime la urinare dupa act sexual
- 4sensibilitate la urinare, sex dupa nastere
- 10Scurgeri din penis in timp ce am scaun
- 15Posibila cistita interstitiala
- 9ph mare
- 4Am facut niste analize a scurgerilor uretrale...
- 0stenturi jj -urinari cu sange si senzatie de usturime
- 1Problema urgenta! urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort
- 4urinari dese si cu usturimi
- 3Usturimi urinare, fasciculatii musculare, dureri articulare, palpitatii
- 2Ce poate fi?
- 0Simptome fara diagnostic
- 2Scurgeri dupa somn
Mai multe informații despre: usturimea la urinare scurgere din penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: