Examen secretie de col/mancarimi
Buna seara,
As avea nevoie de o parere. De cateva luni, resimt mancarimi/usturimi la urinare si durere in zona abdominala. 3 uroculturi negative (corect recoltate), dar sumarul de urina arata leucocite crescute semnificativ. Intrucat la momentul aparitiei simptomelor eram virgina, mi s-a luat un examen din secretie vaginala, fara modificari.
Pentru ca simptomele au continuat si incepandu-mi viata sexuala de o luna, am facut un set complet de analize ginecologice. Nu a aparut nicio modificare si niciun patogen care sa indice o BTS. In schimb, apar "relativ frecvente celule PMN". Este posibil sa fie vorba de o cervicita, chiar daca nu apare nicio alta modificare? Multumesc!
As avea nevoie de o parere. De cateva luni, resimt mancarimi/usturimi la urinare si durere in zona abdominala. 3 uroculturi negative (corect recoltate), dar sumarul de urina arata leucocite crescute semnificativ. Intrucat la momentul aparitiei simptomelor eram virgina, mi s-a luat un examen din secretie vaginala, fara modificari.
Pentru ca simptomele au continuat si incepandu-mi viata sexuala de o luna, am facut un set complet de analize ginecologice. Nu a aparut nicio modificare si niciun patogen care sa indice o BTS. In schimb, apar "relativ frecvente celule PMN". Este posibil sa fie vorba de o cervicita, chiar daca nu apare nicio alta modificare? Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mancarimi in jurul capului penisului si usturari la urinare
- 5se pot contacta boli prin epilare cu ceara refolosita in zona inghinala?
- 2de vreo 2 saptamani un fel de cos pe penis.. herpes genital?
- 3Rog un raspuns cat mai repede usturime penis treaba mica
- 8de 4 zile de fiecare data cand urinez ma doare ingrozitor
- 3usturime la urinare si discomfort
- 8Ce pot face? mi s-a montat o sonda urinara
- 5ejaculare bobite gelatina
- 1usturime la urinare continua de vreo luna si jumatate
- 1Durere in timpul actului sexual
- 0Interpretare analize ginecologice
- 0Cultura secretie vaginala
- 0Interpretare rezultate secretie vaginala
- 0Analiza secretie vaginala
- 0Bună ziua, am repetat secreția vaginala și as dori interpretarea rezultatului
- 0Analiza secretie
- 0Va rog o interpretare a analizei de secretie vaginala
- 2Pot avea gonoree?
- 0Interpretare analize secretie vaginala
Mai multe informații despre: usturimea la urinare cultura secretii vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: