Examen secretie de col/mancarimi
Buna seara,
As avea nevoie de o parere. De cateva luni, resimt mancarimi/usturimi la urinare si durere in zona abdominala. 3 uroculturi negative (corect recoltate), dar sumarul de urina arata leucocite crescute semnificativ. Intrucat la momentul aparitiei simptomelor eram virgina, mi s-a luat un examen din secretie vaginala, fara modificari.
Pentru ca simptomele au continuat si incepandu-mi viata sexuala de o luna, am facut un set complet de analize ginecologice. Nu a aparut nicio modificare si niciun patogen care sa indice o BTS. In schimb, apar "relativ frecvente celule PMN". Este posibil sa fie vorba de o cervicita, chiar daca nu apare nicio alta modificare? Multumesc!
As avea nevoie de o parere. De cateva luni, resimt mancarimi/usturimi la urinare si durere in zona abdominala. 3 uroculturi negative (corect recoltate), dar sumarul de urina arata leucocite crescute semnificativ. Intrucat la momentul aparitiei simptomelor eram virgina, mi s-a luat un examen din secretie vaginala, fara modificari.
Pentru ca simptomele au continuat si incepandu-mi viata sexuala de o luna, am facut un set complet de analize ginecologice. Nu a aparut nicio modificare si niciun patogen care sa indice o BTS. In schimb, apar "relativ frecvente celule PMN". Este posibil sa fie vorba de o cervicita, chiar daca nu apare nicio alta modificare? Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15O recomandare si un sfat
- 6usturimi urinare
- 1urinare incompleta
- 3Interpretare rezultat ex. bacteriologic
- 3mi-au aparut pe penis niste pete rosii urmate de niste mancarimi si usturimi la urinare
- 4imi este frica.. usturime la urinare = afectiune ale cailor urinare?
- 3Usturime groaznica
- 10Gonoreea - dispare fara tratament?
- 5usturimi la urinare...dureri de ovare si urinare frecventa
- 0Urinari frecvente - din 20 in 20 de minute
- 1Usturime la urinare
- 0Analize secretie vaginala
- 1Usturime in zona intima
- 1Celule epiteliale rotunde absente
- 0Urinare frecventa si usturime permanenta
- 0Bună ziua, am repetat secreția vaginala și as dori interpretarea rezultatului
- 0Interpretare analiza secretie vaginala
- 25Va rog sa ma ajutati! Usturime la urinare, sange in urina, urocultura sterila
- 2Usturimi la preput, când urinez.
Mai multe informații despre: usturimea la urinare cultura secretii vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: