Sufar de stres cronic sau e altceva?
Simptomele care le am sunt: oboseala, mi se opreste respiratia pt cateva secunde, nu simt ca inspir, nu reusesc sa ma relaxez deloc in nici un moment al zilei, nu pot sa ma concentrez etc.Va rog sa-mi spuneti ce ar tb sa fac.Va multumesc
1 comentarii
Ar trebui sa vorbesti si cu un medic. Apneele (opritul respiratiei pentru cateva momente) pot duce in timp la oboseala, care poate duce la lipsa de concentrare, etc.
Acum, daca aceste neregularitati in ritmul respiratiei sunt medicale (fapt identificabil cu ajutorul unui medic bun) - atunci vei avea un gen de solutii (medicamente).
Pe de alta parte, daca totul vine de la faptul ca nu reusesti sa te relaxezi deloc si reusesti sa mentii un nivel de stress relativ ridicat - ai putea lua in calcul si o discutie cu un psihoterapeut (bun) de la tine din oras. Impreuna cu el, vei putea descoperi cat de mult te poti relaxa, si cat de mult va imbunatati asta starea ta generala.
Toate cele bune,
Andrei
Acum, daca aceste neregularitati in ritmul respiratiei sunt medicale (fapt identificabil cu ajutorul unui medic bun) - atunci vei avea un gen de solutii (medicamente).
Pe de alta parte, daca totul vine de la faptul ca nu reusesti sa te relaxezi deloc si reusesti sa mentii un nivel de stress relativ ridicat - ai putea lua in calcul si o discutie cu un psihoterapeut (bun) de la tine din oras. Impreuna cu el, vei putea descoperi cat de mult te poti relaxa, si cat de mult va imbunatati asta starea ta generala.
Toate cele bune,
Andrei
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica