Sune nedumerita.. ?!
Bun..deci! Vorbind deschis despre sex? Okkk... Sa vedem. Varsta mea nu conteaza (sunt majora, oricum), dar asta nu imi permite o greseala, ca sa spun asa. Acum 5 zile, mi-am facut de cap cu iubitul meu dar nu am folosit prezervativ. Toate bune si frumoase, pana in momentul ejacularii. A scos 'instrumentul' exact inainte de a ejacula, iar lichidul a ajuns foarte aproape de vagin. Nu stiu 100% daca a ajuns si inauntru, desi el spune, citez 'cred ca a ajuns putin si pe acolo'. Eu am simtit cald si..unde nu trebuia. Dar nu stiu ce sa cred. Voi ce parere aveti?
3 comentarii
Ok...deci...in prima faza un barbat simte cu cateva secunde bune ca este pe cale sa ejculeze(chiar sa faca si o flotare daca vrei sa o iei asa :) )si daca el a zis ca poate a scapat ceva(inseamna ca asa este)...daca tu ai simtit ceva cald nu inseamna neaparat ca este lichidul seminal(dar nu este o siguranta)...este o situatie destul de incurcata dar ca idee(el ar tebui sa stie daca a ejaculat s-au nu inauntru)...data viitoare fiti mai grijulii cu chestiile astea, ca sa nu ai parte de o sarcina nedorita!!!o zi faina!
GEANINA pt linistea ta poti face un test de sarcina peste aproximativ 14 zile si atunci o sa fii saproape sigura daca este sau nu o sarcina, oricum acum nu mai ai nimic de facut faptul este consumat dar sa stii ca nu orice act sexual neprotejat cu ejaculare in vagin se soldeaza cu o sarcina.
Pai.. eu stiu ca nu tot timpul pot ramane insarcinata. Ideea este ca nu am apucat sa ne dam la o parte ca sa zic asa, de aceea sunt putin ingrijorata. Insa o sa fac un test pe la sfarsitul lunii. Astept sa vad daca imi vine menstra, dar chiar si asa tot am sa il fac. Multumesc pentru pareri :)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.