Sunt circumcis si am o nelamurire!
Am 18 ani. Pe 7 ianuarie 2009 m-am circumscris.
Au trecut 16 zile de la operatie si inca nu mi s-au topit atele, pielea este lipita de penis dar este foarte fragila, din cand in cand mai curge o substanta alba. Nu am inteles daca in urma contactului sexual pielea va trebui sa ramana tot lipita sau nu? Cat timp trebuie sa astept ca sa pot avea un contact sexual fara probleme?
Au trecut 16 zile de la operatie si inca nu mi s-au topit atele, pielea este lipita de penis dar este foarte fragila, din cand in cand mai curge o substanta alba. Nu am inteles daca in urma contactului sexual pielea va trebui sa ramana tot lipita sau nu? Cat timp trebuie sa astept ca sa pot avea un contact sexual fara probleme?
1 comentarii
Buna seara,
pt. a avea un contact sexual fara probleme trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
a) sa se topeasca atele
b) sa se vindece perfect operatia
c) operatia trebuie sa fi fost una cu succes adica: la prima incercare de decalotare sa nu cada parti din penis pe jos
d) scurgerea alba sa dispara definitiv (eventual un tratament daca nu dispare)
e) sa dispuneti de o prietena care sa se protejeze (ca daca nu apar automat probleme)
f) prietena sa stie sa se protejeze cu alte metode decat "coitus interuptibilus periculozus"
g) actul sexual sa nu fie facut cand parintii ei sunt cumva acasa
Pana puteti deci sa aveti contacte sexuale fra probleme trebuie sa mai treaca 2, 54 milliarde de metri cubi de apa Dunarii. Mai aveti ceva rabdare. ;-)
pt. a avea un contact sexual fara probleme trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
a) sa se topeasca atele
b) sa se vindece perfect operatia
c) operatia trebuie sa fi fost una cu succes adica: la prima incercare de decalotare sa nu cada parti din penis pe jos
d) scurgerea alba sa dispara definitiv (eventual un tratament daca nu dispare)
e) sa dispuneti de o prietena care sa se protejeze (ca daca nu apar automat probleme)
f) prietena sa stie sa se protejeze cu alte metode decat "coitus interuptibilus periculozus"
g) actul sexual sa nu fie facut cand parintii ei sunt cumva acasa
Pana puteti deci sa aveti contacte sexuale fra probleme trebuie sa mai treaca 2, 54 milliarde de metri cubi de apa Dunarii. Mai aveti ceva rabdare. ;-)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.