Sunt eu...urata, trista, dezamăgitoare...

05-05-2021
Maia22
Nu este medic/terapeut
Maia22
Sunt singura... n am cu cine sa vorbesc, cui sa revars toate lacrimile si durerea ce o simt.Sa fie cineva langa mine, sa ma asculte si sa-mi spuna ce sa fac. Am dezamagit atatia oameni. Si nu o data. Cum as putea sa ma iert eu vreodata? Imi spun mereu ca sunt un om buna, dar faptele mele demonstrează contrariul. Traiesc ca o leguma si nu mai gasesc niciun interes in vreo activitate. Dorm si atat.
Sunt urata, foarte urata. Vreo calitate deosebita nu am. Nu mi inteleg si nu mi gasesc scopul in viata. De mic copil mi am dorit ca atunci cand voi fi mare sa fiu fericita. Acum, mare fiind, mi am dat seama ca nu voi fi niciodata fericita. Doar sa mimez de fata cu altii ca sunt. Dar in realitate, sufletul imi plange de durere. Si nimeni nu vede asta, si nimeni nu ma intelege, si nimeni nu ma crede. Sunt eu, urata, singura, de neîncredere, cea care Dezamăgește persoanele ce i vor binele, cea care nu va cunoaste niciodata fericirea!
4 comentarii
0
05-05-2021, ora 21:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Aveti simptome de depresie. Depresia e o boala a neurotransmitatorilor, hormonii ce fac legatura intre neuroni. Adresati-va unui psihiatru pentru tratament si unui psihoterapeut. Vedeti ca se deconteaza 24 de ore anual prin Casa de Asigurari de Sanatate.
0
05-05-2021, ora 21:32
Maia22
Nu este medic/terapeut
Maia22
Va Multumesc pt raspuns. Dar nu sufar de nicio depresie. Asa am fost toata viata mea. Mai am momente cand clachez si momente cand ma prefac ca va fi bine.
0
05-05-2021, ora 22:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Faceti orientativ un test de depresie pe net. Vedeti ce va iese.
1
09-05-2021, ora 11:29
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
În spatele fiecărui comportament sau mod de gândire se află o cauză Ai nevoie de o evaluare psihologică la un psiholog clinician cu experiență pentru a se constata adevăratele cauze și a se interveni pentru diminuarea lor.
Nici-o ființă umană nu-i mai urâtă sau mai puțin valoroasă decât altele. Frumusețea vine din interior, iar gândirea negativă blochează nu numai gândirea, dar și percepția și-atunci nici măcar pe tine nu te vezi cum ești cu adevărat.
Cuvintele noastre reprezintă o profeție care își determină singură împlinirea — dacă vei spune tot timpul că ești urâtă așa te vei simți și oricât ți-ar spune ceilalți că nu-i așa, această convingere limitatoare nu-ți va da voie să vezi adevărul.
Spui că ai fost toată viața așa, cu atât mai mult e nevoie de evaluare ca să vezi ce anume ți-a determinat această stare.
Dacă ai avut curaj să ceri ajutor, sunt sigură că ai curaj să mergi mai departe și să rezolvi problema. Dar nu amâna, acționează rapid.
Sunt convinsă că vei reuși și după o vreme vei fi mândră de tine.
Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul