sunt foarte speriata

08-11-2009
daniela2625
Nu este medic/terapeut
daniela2625
inainte cu 8 zile de data in care trebuia sa imi vina menstruatia am vrut sa incercam impreuna cu prietenul meu sa ne incepem viata sexuala...am folosit prezervativ dar acesta sa rupt insa nu a avut loc nici ejacularea nici penetrarea..iar cu toate acestea astazi mia aparut menstruatia dar fara dureri, fara acel miros specific, si foarte putin..precizez ca inainte am avut o pauza de 2 luni in care nu mia venit deloc iar luna trecuta mia venit normal, cu dureri etc..poate fi vorba de sarcina?nu inteleg ce poate fi...va rog sa ma ajutati cu un raspuns..va multumesc tare mult
2 comentarii
0
08-11-2009, ora 11:21
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din moment ce dezvirginarea inteleg ca nu a avut loc, nu aveti nici un motiv sa fiti speriata de sarcini. Doar nu va credeti Sfanta Fecioara !

Insasi prezenta menstruatiei este o dovada ca nu sunteti insarcinata. De ce apar asemenea dereglari menstruale ? Daca aveti mai putin de 16 ani, e normal sa apara. Daca aveti mai mult de 16 ani, nu e normal si ar fi bine sa il consultati pe medicul dv.
0
08-11-2009, ora 12:20
daniela2625
Nu este medic/terapeut
daniela2625
am 17 ani domnule doctor...de aceea mam speriat ca mi sa spus ca atunci cand esti insarcinata apare in jurul datei in care trebuia sa ai menstruatia o scurgere asemanatoare acesteia si tinand cont ca nu am dureri specifice menstruatiei credeam ca este vorba de asa cva...ma temeam sa nu fie ajuns lichid seminal sau cva de genul acesta..dupa ce sa spart prezervativul am fagit repede la baie si mam si spalat...deci sa inteleg ca nu e nici un pericol de sarcina?mai ales ca nu eram in perioada fertila...va multumesc tare mult...tot respectu
Adaugă un comentariu / răspuns