sunt frigida?

08-06-2006
girl
Nu este medic/terapeut
girl
am o mare problema. si incerc de mult sa o rezolv dar nu reusesc. nu simt nimc in timpul actului sexula, adica mai bine zsi nic o placere. de fapt problema mea incepe inainte de incepera actului sexula. nu ma excit, desi vreau, fizic nu simt nimic, oricat m-ar manghia prietenul meu, nu ma excit. vreau sa stiu care este motivul si ce pot sa fac. prablema asta nu e de putin timp. asa am fost mereu. in mineta mea eu imi doresc sa fac sex, dar fizic nu simt nici o excitatie sau f putin, ceva nesemnificativ. am vaginul cam uscat, poate lipsa libidoului sa fie un motiv? uneori simt si durere in timpul actului. am incercat sa iau niste stimulente (afrodisiace), creme, picaturi, dar la fel. nici o schimbare nu m-au ajutat cu nimic. va rog daca ma puteti, ajuta, sa imi spuneti ce am si ce trebuie sa fac. poate exista un tratament. va multumesc!
3 comentarii
0
09-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Sigur lipsa libidoului este de vina pentru uscaciunea vaginala.
Este posibil sa nu va excitati pentru ca mingiierile nu sunt cele care trebuie.problema dvs are rezolvare, mergeti la un psiholog sexolog si stati de vorba cu el
0
10-09-2006, ora 00:00
Diana W.
Nu este medic/terapeut
Diana W.
Lipsa libidoului poate avea o cauza psihologica, de aceea va recomand si eu sa discutati cu un psiholog sau psihoterapeut.
0
18-06-2008, ora 00:00
dany ella
Nu este medic/terapeut
dany ella
si eu am aceeasi problema, in 2 ani am ajuns doar o singura data la orgasm.nu stiu ce sa fac, pt k prietenul meu are un libidou foarte ridicat, iar eu miniiimmm.ma gandesc ca poate anticonceptionalele sunt de vina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: