Sunt gravida?
Prietenul meu a ejaculat în pantaloni și a băgat puțin mana sa verifice daca e ud fără sa se ude pentru ca zice ca a fost atent. Apoi mi-a pus mana pe clitoris penetrandu-mă cu degetele apoi. Vreau sa știu dacă e posibil sa fii gravida? De menționat și ca sunt virgina și am făcut un test de sarcina care a ieșit negativ doar ca mi-a întârziat menstruația. Nu știu ce sa cred
1 comentarii
Bună dimineața!
Mai verificați peste o săptămână cu testul de sarcină, și dacă iese tot negativ și nu vă vine menstruația, mergeți la medic, pentru că întârzierea se poate datora și altor cauze. Orice problemă depistată la timp, are și o rezolvare. Iar pe viitor mai multă responsabilitate.
Mai verificați peste o săptămână cu testul de sarcină, și dacă iese tot negativ și nu vă vine menstruația, mergeți la medic, pentru că întârzierea se poate datora și altor cauze. Orice problemă depistată la timp, are și o rezolvare. Iar pe viitor mai multă responsabilitate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ce sanse am sa fiu insarcinata?
- 4care este probabilitatea sa fiu insarcinata? va rog!
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 4se poate sa fi ramas insarcinata?
- 4poate fi vorba de sarcina
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 3Posibila sarcina?
- 2Sunt gravida ?
- 2posibila sarcina?
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 1Cred ca si-a dat drumu in mine si trebuia sa-mi vina ciclul.
- 5probleme cu menstruatia
- 0e posibil sa raman insarcinata?
- 1Posibila sarcina ?
- 2Am avut contact sexual protejat, dar am semne de sarcina
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 6Nu stiu ce sa fac. Este vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: