Sunt gravida?
Prietenul meu a ejaculat în pantaloni și a băgat puțin mana sa verifice daca e ud fără sa se ude pentru ca zice ca a fost atent. Apoi mi-a pus mana pe clitoris penetrandu-mă cu degetele apoi. Vreau sa știu dacă e posibil sa fii gravida? De menționat și ca sunt virgina și am făcut un test de sarcina care a ieșit negativ doar ca mi-a întârziat menstruația. Nu știu ce sa cred
1 comentarii
Bună dimineața!
Mai verificați peste o săptămână cu testul de sarcină, și dacă iese tot negativ și nu vă vine menstruația, mergeți la medic, pentru că întârzierea se poate datora și altor cauze. Orice problemă depistată la timp, are și o rezolvare. Iar pe viitor mai multă responsabilitate.
Mai verificați peste o săptămână cu testul de sarcină, și dacă iese tot negativ și nu vă vine menstruația, mergeți la medic, pentru că întârzierea se poate datora și altor cauze. Orice problemă depistată la timp, are și o rezolvare. Iar pe viitor mai multă responsabilitate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 4pot ramane insarcinata de la lichidul de lubrifiere?
- 4care este probabilitatea sa fiu insarcinata? va rog!
- 2oare sunt sau nu sunt?
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 3menstruatie de doua ori pe luna = sarcina?
- 3oare sunt insarcinata?
- 7exista posibilitatea sa raman gravida?
- 34Insarcinta dupa cateva luni de la nastere prin cezariana?
- 5intarziere de 20 zile... sau sarcina?
- 11Nu stiu ce sa fac
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 3risc de sarcina?
- 11oare sunt insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata ?!?
- 5Ma dor sanii
- 1Posibila sarcina?
- 1Ajutor - pot fi insarcinata?
- 1Sarcina?
- 2Ajutați-mă va rog, e foarte urgent. As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: