Sunt gravida?
Prietenul meu a ejaculat în pantaloni și a băgat puțin mana sa verifice daca e ud fără sa se ude pentru ca zice ca a fost atent. Apoi mi-a pus mana pe clitoris penetrandu-mă cu degetele apoi. Vreau sa știu dacă e posibil sa fii gravida? De menționat și ca sunt virgina și am făcut un test de sarcina care a ieșit negativ doar ca mi-a întârziat menstruația. Nu știu ce sa cred
1 comentarii
Bună dimineața!
Mai verificați peste o săptămână cu testul de sarcină, și dacă iese tot negativ și nu vă vine menstruația, mergeți la medic, pentru că întârzierea se poate datora și altor cauze. Orice problemă depistată la timp, are și o rezolvare. Iar pe viitor mai multă responsabilitate.
Mai verificați peste o săptămână cu testul de sarcină, și dacă iese tot negativ și nu vă vine menstruația, mergeți la medic, pentru că întârzierea se poate datora și altor cauze. Orice problemă depistată la timp, are și o rezolvare. Iar pe viitor mai multă responsabilitate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
- 4poti ramane insarcinata daca esti virgina?
- 3posibil sa fiu insarcinata??
- 5Se poate ramane insarcinata prin simpla atingere?
- 8sarcina?ajutati-ma si pe mine va rog
- 5oare sunt insarcinata?
- 11Nu stiu ce sa fac
- 3Am lasat-o gravida??
- 3sunt insarcinata?
- 3sarcina in timpul anticonceptionalelor
- 5Sarcina sau nu?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 8sunt un pic ingrijorata: sunt insarcinata?
- 2Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..
- 3Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns! Exista riscul unei sarcini?
- 7Sunt gravida ?
- 0Anticonceptionale cerazette
- 2Sarcina?
- 0Pot fi însărcinată?
- 0Posibila sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: