Sunt in dilema: Dicarbocalmul scade efectul AC?

Buna ziua..Am si eu o problema.Iau anticonceptionale de un an si jumatate(Novynette) si acum o saptamana am avut ceva arsuri de stomac, si ca sa scap de ele am luat 1 comprimat de Dicarbocalm.As vrea sa stiu daca i-a dminuat efectul AC. Tin sa mentionez ca nu m-am protejat in decurs de o saptamana de la ingerarea comprimatului.
Va multumesc.
Va multumesc.
3 comentarii

Nu, nici Dicarbocalm, nici probleme gastrice nu interfera cu anticonceptionalele, care se absorb in intestin si nu in stomac.

Multumesc pt raspuns.
Asta inseamna ca si medicamentele de tip Colebil, Ranitidina nu interfera cu anticonceptionalele?
Asta inseamna ca si medicamentele de tip Colebil, Ranitidina nu interfera cu anticonceptionalele?

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire...Am luat 1 an si jumatate anticonceptionale Yasmine...dar am hotarat sa le intrerup si ma protejez ( prezervativ).In luna martie trebuia sa imi vina menstruatia, dar nu mi-a venit si nici macar acum in luna aprilie...sunt deja 2 luni de cand intarzie.Mi-am facut 2 teste de sarcina, dar au iesit negative.E normal sa se intample asa?Cat de mult poate intarzia?Ar trebui sa contactez un medic?
Astept raspuns urgent!
Va multumesc!
Am si eu o nelamurire...Am luat 1 an si jumatate anticonceptionale Yasmine...dar am hotarat sa le intrerup si ma protejez ( prezervativ).In luna martie trebuia sa imi vina menstruatia, dar nu mi-a venit si nici macar acum in luna aprilie...sunt deja 2 luni de cand intarzie.Mi-am facut 2 teste de sarcina, dar au iesit negative.E normal sa se intample asa?Cat de mult poate intarzia?Ar trebui sa contactez un medic?
Astept raspuns urgent!
Va multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2iau anticonceptionale si totusi nu mi-a venit :(
- 3Mare prostie, am nevoie de o lamurire...sub ce risc ma aflu?
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 4iau anticonceptionale de 2 luni, dar am probleme cu gatul si amigdalele
- 3nu am facut pauza deloc de frica sa nu raman insarcinata
- 6Pe ce perioada sunt indicate contraceptivele?
- 22dupa cat timp sunt protejata... karissa
- 33anticonceptionale, rana pe uter
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 5sarcina peste contraceptive
- 6cum iau anticonceptionale?
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 6Gelurile si servetelele pentru igiena intima vs. AC
- 0menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor Karissa
- 2inlocuire anticonceptionale
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 1lipsa menstruatie dupa anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Arsura de la stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: