Sunt in dilema: Dicarbocalmul scade efectul AC?
Buna ziua..Am si eu o problema.Iau anticonceptionale de un an si jumatate(Novynette) si acum o saptamana am avut ceva arsuri de stomac, si ca sa scap de ele am luat 1 comprimat de Dicarbocalm.As vrea sa stiu daca i-a dminuat efectul AC. Tin sa mentionez ca nu m-am protejat in decurs de o saptamana de la ingerarea comprimatului.
Va multumesc.
Va multumesc.
3 comentarii
Nu, nici Dicarbocalm, nici probleme gastrice nu interfera cu anticonceptionalele, care se absorb in intestin si nu in stomac.
Multumesc pt raspuns.
Asta inseamna ca si medicamentele de tip Colebil, Ranitidina nu interfera cu anticonceptionalele?
Asta inseamna ca si medicamentele de tip Colebil, Ranitidina nu interfera cu anticonceptionalele?
Buna ziua,
Am si eu o nelamurire...Am luat 1 an si jumatate anticonceptionale Yasmine...dar am hotarat sa le intrerup si ma protejez ( prezervativ).In luna martie trebuia sa imi vina menstruatia, dar nu mi-a venit si nici macar acum in luna aprilie...sunt deja 2 luni de cand intarzie.Mi-am facut 2 teste de sarcina, dar au iesit negative.E normal sa se intample asa?Cat de mult poate intarzia?Ar trebui sa contactez un medic?
Astept raspuns urgent!
Va multumesc!
Am si eu o nelamurire...Am luat 1 an si jumatate anticonceptionale Yasmine...dar am hotarat sa le intrerup si ma protejez ( prezervativ).In luna martie trebuia sa imi vina menstruatia, dar nu mi-a venit si nici macar acum in luna aprilie...sunt deja 2 luni de cand intarzie.Mi-am facut 2 teste de sarcina, dar au iesit negative.E normal sa se intample asa?Cat de mult poate intarzia?Ar trebui sa contactez un medic?
Astept raspuns urgent!
Va multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Contraceptive si noduli la sani
- 2Vitaminele scad efectul contraceptivelor?
- 1logest - nu le iau la ora fixa
- 4cat de bune sunt anticonceptionalele?
- 3dupa cat timp putem renunta la prezervativ... daca iau Mercilon?
- 235anticonceptionale - neaparat in 1 zi a menstruatiei?
- 3nu am facut pauza deloc de frica sa nu raman insarcinata
- 6nevoie de pareri... care sunt cele mai bune anticonceptionale?
- 3e yasmin potrivit?
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 4Pot exista diferente intre anticonceptionale?
- 4dureri ingrozitoare de sani
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 4intrebare.. yasmine si menstruatia
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 3Intarziere pastila Yasmin
- 26Anticonceptionale luate in afara menstruatiei pt prima data!
- 0antonconceptionalele yasmin
- 3Anxietate și atacuri de panica
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Arsura de la stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: