Sunt in dilema: Dicarbocalmul scade efectul AC?
Buna ziua..Am si eu o problema.Iau anticonceptionale de un an si jumatate(Novynette) si acum o saptamana am avut ceva arsuri de stomac, si ca sa scap de ele am luat 1 comprimat de Dicarbocalm.As vrea sa stiu daca i-a dminuat efectul AC. Tin sa mentionez ca nu m-am protejat in decurs de o saptamana de la ingerarea comprimatului.
Va multumesc.
Va multumesc.
3 comentarii
Nu, nici Dicarbocalm, nici probleme gastrice nu interfera cu anticonceptionalele, care se absorb in intestin si nu in stomac.
Multumesc pt raspuns.
Asta inseamna ca si medicamentele de tip Colebil, Ranitidina nu interfera cu anticonceptionalele?
Asta inseamna ca si medicamentele de tip Colebil, Ranitidina nu interfera cu anticonceptionalele?
Buna ziua,
Am si eu o nelamurire...Am luat 1 an si jumatate anticonceptionale Yasmine...dar am hotarat sa le intrerup si ma protejez ( prezervativ).In luna martie trebuia sa imi vina menstruatia, dar nu mi-a venit si nici macar acum in luna aprilie...sunt deja 2 luni de cand intarzie.Mi-am facut 2 teste de sarcina, dar au iesit negative.E normal sa se intample asa?Cat de mult poate intarzia?Ar trebui sa contactez un medic?
Astept raspuns urgent!
Va multumesc!
Am si eu o nelamurire...Am luat 1 an si jumatate anticonceptionale Yasmine...dar am hotarat sa le intrerup si ma protejez ( prezervativ).In luna martie trebuia sa imi vina menstruatia, dar nu mi-a venit si nici macar acum in luna aprilie...sunt deja 2 luni de cand intarzie.Mi-am facut 2 teste de sarcina, dar au iesit negative.E normal sa se intample asa?Cat de mult poate intarzia?Ar trebui sa contactez un medic?
Astept raspuns urgent!
Va multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptivele se pot lua doar din prima zi de menstruatie?
- 16LO-FEMENAL
- 4Sa continui administrarea de microgonon?
- 4rebuia sa fac 7 zile pauza si apoi sa incep alta folie dar n-am mai luat
- 3nu am facut pauza deloc de frica sa nu raman insarcinata
- 6contraceptivele si medicamentele
- 2daca nu am ciclu pot lua anticonceptionale, pot sa am ovulatie?
- 3Melleva - informatii
- 12anticonceptionalele si orgasmul
- 3pauza la anticonceptionale 3 ani... pot sa le reiau?
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 0Are ceva daca imi intarzii menstruatia?
- 10Melleva 35 - acnee
- 8metode contraceptive neluate corect
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 10o pastila minus
- 0cum iau contraceptivele?
- 4Sarcina?
- 1Anticonceptionale-varsta
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Arsura de la stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: