Sunt in dilema: Dicarbocalmul scade efectul AC?
Buna ziua..Am si eu o problema.Iau anticonceptionale de un an si jumatate(Novynette) si acum o saptamana am avut ceva arsuri de stomac, si ca sa scap de ele am luat 1 comprimat de Dicarbocalm.As vrea sa stiu daca i-a dminuat efectul AC. Tin sa mentionez ca nu m-am protejat in decurs de o saptamana de la ingerarea comprimatului.
Va multumesc.
Va multumesc.
3 comentarii
Nu, nici Dicarbocalm, nici probleme gastrice nu interfera cu anticonceptionalele, care se absorb in intestin si nu in stomac.
Multumesc pt raspuns.
Asta inseamna ca si medicamentele de tip Colebil, Ranitidina nu interfera cu anticonceptionalele?
Asta inseamna ca si medicamentele de tip Colebil, Ranitidina nu interfera cu anticonceptionalele?
Buna ziua,
Am si eu o nelamurire...Am luat 1 an si jumatate anticonceptionale Yasmine...dar am hotarat sa le intrerup si ma protejez ( prezervativ).In luna martie trebuia sa imi vina menstruatia, dar nu mi-a venit si nici macar acum in luna aprilie...sunt deja 2 luni de cand intarzie.Mi-am facut 2 teste de sarcina, dar au iesit negative.E normal sa se intample asa?Cat de mult poate intarzia?Ar trebui sa contactez un medic?
Astept raspuns urgent!
Va multumesc!
Am si eu o nelamurire...Am luat 1 an si jumatate anticonceptionale Yasmine...dar am hotarat sa le intrerup si ma protejez ( prezervativ).In luna martie trebuia sa imi vina menstruatia, dar nu mi-a venit si nici macar acum in luna aprilie...sunt deja 2 luni de cand intarzie.Mi-am facut 2 teste de sarcina, dar au iesit negative.E normal sa se intample asa?Cat de mult poate intarzia?Ar trebui sa contactez un medic?
Astept raspuns urgent!
Va multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2prolactina
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 3ultima pastila
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 23uitat pastila Yasmine
- 33anticonceptionale, rana pe uter
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 15Pe viitor va fi greu sau poate chiar imposibil sa mai poti face copii?
- 11Anticonceptionale DIANE 35
- 5grapefruit si anticonceptionale
- 3anticonceptionale - contraceptie sigura?
- 3Novynette si inlocuirea lor
- 5Risc de sarcina?
- 2acnee provocata de mercilon?
- 9am facut pauza la pastile am avut unele de la care imi era rau
- 4diane 35... luate gresit?
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 4anticonceptionale.. am procedat corect?
- 2anticonceptionale luate gresit
- 1Am uitat sa iau Mercilon dupa pauza de 7 zile
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Arsura de la stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: