Sunt ingrijorata! Ajutati-ma, va rog, cu un raspuns!
Am 62 ani, mi-am facut cateva analize! Sunt tare ingrijorata!
Am facut analiza URINA -BIOCHIMIE,
*rezultatul leucocitelor mi-a iesit 500, in cazul in care intervalul de referinta trebuie sa fie negativ!!!
*Glucoza, rezultat nedecelabil, ce inseamna??.
O alta analiza, URINA -SEDIMENT, Leucocitele sunt...15-50, intervalul de referinta trebuie sa fie 1 - 4! Iarasi multe!!,
*COLESTEROL 167, 9
* TRIGLICERIDELE 130, 1
* COLESTEROL VLDL 26
* GLUCOZA SERICA, 144, 3.Glicemie modificata, arata ca am diabet zaharat, dar vreau sa o repet, ptr ca am fost gripata, inca mai sunt, am luat un sirop, Grintuss, pentru tuse seaca( la farmacie am fost intrebata daca am diabet, eu am spus, nu!!!! Si sper, asta sa fie motivul de mi-a iesit glicemia mare)! Desi, am avut o mama care a avut diabet, si totusi nu vreau sa accept!!,
Sunt hotarata sa repet analizele!
Astept sa-mi spuneti parerea d-voastra!
Multumesc, anticipat! O seara buna! Elena D.
Am facut analiza URINA -BIOCHIMIE,
*rezultatul leucocitelor mi-a iesit 500, in cazul in care intervalul de referinta trebuie sa fie negativ!!!
*Glucoza, rezultat nedecelabil, ce inseamna??.
O alta analiza, URINA -SEDIMENT, Leucocitele sunt...15-50, intervalul de referinta trebuie sa fie 1 - 4! Iarasi multe!!,
*COLESTEROL 167, 9
* TRIGLICERIDELE 130, 1
* COLESTEROL VLDL 26
* GLUCOZA SERICA, 144, 3.Glicemie modificata, arata ca am diabet zaharat, dar vreau sa o repet, ptr ca am fost gripata, inca mai sunt, am luat un sirop, Grintuss, pentru tuse seaca( la farmacie am fost intrebata daca am diabet, eu am spus, nu!!!! Si sper, asta sa fie motivul de mi-a iesit glicemia mare)! Desi, am avut o mama care a avut diabet, si totusi nu vreau sa accept!!,
Sunt hotarata sa repet analizele!
Astept sa-mi spuneti parerea d-voastra!
Multumesc, anticipat! O seara buna! Elena D.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?