sunt insarcinata?

14-04-2017
anonim0011
Nu este medic/terapeut
anonim0011
Sunt putin nelamurita cuniste lucruri..daca o cantitate mica de sperma a ajuns la mine in vagin iar eu sunt virgina, sunt gravida? sperma a stat ceva pe uscat, nu a ejaculat in mine, a ejaculat pe el iar dupa a atins acolo si a bagat degetul la mine.. Dupa seara aceea la vreo 2 sau 3 zile, mi-a venit menstruatia, m-a tinut cateva zile..vreo 4 din ce imi amintesc. apoi dupa 2 saptamani mi-a venit din nou si m-a tinut 5 zile. am citit pe internet ca iti poate curge sange chiar daca esti insarcinata, sa se confunde cu menstruatia..si imi e teama sa nu se intample asta si la mine. Acum ma doare jos de cateva zile ca la ciclu, dar momentan nu imi vine. nu sunt gravida, asa-i? am fost instiintata si din alte surse ca nu sunt, dar imi e foarte frica.
2 comentarii
0
14-04-2017, ora 12:10
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Nu. Te stresezi prea mult, daca doar atat ti-a facut in zona intima, cumpara un test de sarcina si poti fi linistita. Cauzele intarzierii pot fi mai multe, inclusiv stresul si ceea ce poate ai luat de pe degetele lui daca nu au fost spalate inainte sa se "murdareasca" de sperma.
Sarbatori linistite!!!
1
14-04-2017, ora 21:51
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara!
Pentru că ai și dureri, e bine să mergi la un control ginecologic. Testul de sarcină îți poate indica dacă ești gravidă sau nu, dar medicul îți poate depista și cauza durerilor și-ți poate da tratamentul corespunzător.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •