Sunt însărcinată???

Buna ziua! Ultima menstruație mi-a venit pe data de 11 August. Pe data de 28 si 29 August am avut contacte sexuale. Cel de pe data de 28 August a fost protejat, dar pe 29 August am facut foarte putin, 1-2 minute fara prezervativ.nu a ejaculat deloc in mine. Ovulatia ar fi trebuit sa aiba loc in data de 25 August, dar, si inainte cu cateva zile si dupa, chiar si pe 26, 27 am avut acel mucus, care semana cu cel eliminat la ovulatie...nu stiu ce sa cred, eu stiu ca ovulatia dureaza doar o zi-doua...credeti ca pot sa fiu însărcinată?
1 comentarii

Bună ziua!
Luați un test de sarcină de la farmacie și verificați, pentru că obțineți rezultate exacte, ce vă spunem noi, sunt simple presupuneri, pentru că sunt multe excepții care încalcă regula.
Luați un test de sarcină de la farmacie și verificați, pentru că obțineți rezultate exacte, ce vă spunem noi, sunt simple presupuneri, pentru că sunt multe excepții care încalcă regula.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
- 3am o relatie de aproape un an in care am folosit tot timpul metoda coit intrerupt
- 5este posibila o sarcina?
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 3pot fi insarcinata?
- 4sex neprotejat intre cele 2 pilule de postinor = sarcina?
- 9posibil gravida am nevoie de un sfat bun va rog
- 4insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 11Nu mi-a venit ciclul!
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 7Pot rămâne însărcinată astfel?
- 0am ramas insarcinata?
- 0credeti ca este o sarcina
- 2Sarcina? Am nevoie urgent de un raspuns
- 1Insarcinata sau nu?
- 3Sarcina?
- 0Anticonceptionale cerazette
- 0Risc de sarcina?
- 5Sex protejat, însărcinată sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: