Sunt însărcinată???
Buna ziua! Ultima menstruație mi-a venit pe data de 11 August. Pe data de 28 si 29 August am avut contacte sexuale. Cel de pe data de 28 August a fost protejat, dar pe 29 August am facut foarte putin, 1-2 minute fara prezervativ.nu a ejaculat deloc in mine. Ovulatia ar fi trebuit sa aiba loc in data de 25 August, dar, si inainte cu cateva zile si dupa, chiar si pe 26, 27 am avut acel mucus, care semana cu cel eliminat la ovulatie...nu stiu ce sa cred, eu stiu ca ovulatia dureaza doar o zi-doua...credeti ca pot sa fiu însărcinată?
1 comentarii
Bună ziua!
Luați un test de sarcină de la farmacie și verificați, pentru că obțineți rezultate exacte, ce vă spunem noi, sunt simple presupuneri, pentru că sunt multe excepții care încalcă regula.
Luați un test de sarcină de la farmacie și verificați, pentru că obțineți rezultate exacte, ce vă spunem noi, sunt simple presupuneri, pentru că sunt multe excepții care încalcă regula.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 2s-a rupt prezervativul... oare e gravida?
- 10Sunt insarcinata?
- 8efectul postinor
- 4sunt disperat.. poate fi insarcinata?
- 2este sau nu insarcinata.
- 8ajutati-ma si pe me.plssss
- 3Daca nu a ejaculat am sanse sa raman gravida?
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 5pot sa raman insarcinata daca fac pauza de o luna?
- 4sunt insarcinata ?
- 2Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
- 3sarcina sau nu?
- 6posibil sa ramana insarcinata daca doar am atins vaginul ? ci nu am bagat penisul ?
- 0E posibil sa ramana gravida?
- 1Ajutor - pot fi insarcinata?
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: