sunt insarcinata?

Prima zi a ultimei menstruatii a fost pe 26.12.2006. Pe 11.01.2007 am avut contact neprotejat si am administrat corect postinor2.Pe data de 16.01.2007 am avut unele sangerari usoare, interpretate drept reactii adverse la postinor.Pe 11.02.2007 - contact soldat cu ruperea prezervativului.Pe data de 17.02 - test de sarcina NEGATIV. Totusi menstruatia nu a aparut, si suntem in 21.02.2007. Am un ciclu de apox 32 zile. E posibil sa fiu insarcinata? Sau e doar efectul postinorului? Va multumesc.
2 comentarii

Daca testul de sarcina este negativ si menstruatia nu apare ar fi indicat sa va programati la un consult ginecologic. In primele saptamani de sarcina este posibil ca testul de sarcina sa fie negativ chiar si in prezenta unei sarcini. Ginecologul va poate de asemenea recomanda o metoda contraceptiva eficace, ca sa nu mai aveti surprize de acest gen. dr. Oana Maria Popescu

Va multumesc pentru raspunsul prompt. O sa repet testul de sarcina, luand in considerare ca nu au trecut cele 14 zile de la contactul neprotejat, dupa care va urma si un consult la medic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6E posibil sa fiu insarcinata?
- 2Poate aparea vreo sarcina?
- 3Pot fi insarcinata chiar daca nu a ejaculat?
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 7sarcina sau nu?
- 5Nu am reusit sa ejaculez decat dupa ce ea m-a ajutat...
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 2E posibil sa fiu insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 0Sunt gravida?
- 6De ce mi-a trecut: insarcinata trimestrul 1, daca eu nu sunt?
- 3iubita mea e insarcinata?
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 7Sunt insarcinata ?! Ce pot lua ca sa previn asta.!?
- 3Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa
- 3sarcina la o saptamana dupa ciclu?
- 1daca m-a atins cu penisul pe de-asupra organului meu genital pot ramane gravida?
- 0Poate fi sarcina?
- 2Am avut contact sexual protejat, dar am semne de sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: