sunt insarcinata?

am intarziere 10 zile la ciclu, dar in schimb am o secretie albicioasa, nu este urat mirositoare, dar mi se para ca e in cant cam mari, si ciclu tot nu vine, mentionez ca am facut teste de sarcina si nu mi-a iesit pozitvi
6 comentarii

poate ti se intampla si tie ca mie nu mia venit ciclul si nu sunt insarcinata iau brocriptina dupa multe analize si tot astept astept.

Am facut 2 teste de sarcina dupa 2 saptamani de la administrarea pilulei contraceptive si mi-au iesi negative. Credeti ca mai exista motive de ingrijorare ?

Buna seara ! Am si eu o întrebare. In data de 2 ianuarie am avut menstruație... in 10 Februarie am întreținut relați sexuale neprotejat.. dar nu a lasat in mine... si nu mi-a mai venit ciclu...am avut simptome exact la fel ca înainte sami vina ciclu. Ma puteți ajuta va rog.

Intre 2 ianuarie si 10 februarie nu ai mai avut nicio mestruatie si nici nu ai intretinut relatii neprotejate? Inaintea menstruatiei de pe 2 ianuarie ai intretinut relatii neprotejate?
Acum pentru informare te poate "ajuta" un test de sarcina, inainte te putea ajuta prezervativul...
Acum pentru informare te poate "ajuta" un test de sarcina, inainte te putea ajuta prezervativul...

Intre 2-10 nu am avut nici o menstruație si nici o relație sexuală

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 6am motive de ingrijorare?
- 3mi-e frica sa nu o fi lasat insarcinata!
- 0Sint insarcinatà ?
- 1Este posibil sa fie gravida?
- 3sunt insarcinata?
- 3insarcinata?
- 4Am comis-o
- 1ajutor: am sanse sa fiu insarcinata?
- 1sunt sau nu gravida???
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 2Sunt insărcinată ?
- 0Sarcina sau nu?
- 0Poate fi sarcina?
- 0Am nevoie neaparat de raspunsul unui medic!!! Si cat de repede!
- 2Prezervativ rupt
- 1Simptome sarcina teste negative
- 1Bună ziua, am o nelămurire legat de o posibila sarcina
- 2Risc de sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: