sunt insarcinata? foarte ingrijorata:(

20-01-2006
maria1980
Nu este medic/terapeut
maria1980
In data de 7 ianuarie 2005 am avut un contact sexual si prietenul meu a lasat in mine.Mentionez ca iau anticonceptionale(Rigevidon) dar am luat dupa acest contact si Postinor si am continuat si cu anticonceptionalele.In data de 19 ianuarie trebuia sa imi vina ciclul dar nu mi-a venit.Am simtope:ma doare spatele, sanii si ovarele, dar totusi ciclul intarzaie...e posibil sa fii ramas insarcinata?
2 comentarii
0
20-01-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Este foarte probabil ca menstruatia sa intirzie datorita excesului de progesteron pe care l-ai bagat in tine
Atita vreme cit iei anticonceptionalele corect ele te protejeaza de sarcina indeajuns incit sa nu avem nevoie sa luam postinor.Mai mult, ideea de a-ti administra postinor dupa ureche si peste un tratament contraceptiv pe care il iei deja.este extrem de paguboasa.
Medicul care ti-a recomandat anticonceptionalele sunt convinsa ca ti-a explicat tot ce trebuie sa stii despre utilizarea lor si efectele pe care le au.Asadar ma intreb.de ce ai simtit nevoia sa utilizezi o metoda de contraceptie hormonala suplimentara?
0
20-01-2006, ora 00:00
maria1980
Nu este medic/terapeut
maria1980
nu stiu de ce am simtit nevoia...mi-a fost frica...ceea ce ma ingrijoreaza este intarzierea ciclului care trebuia sa apara ieri.va intreb inca o data...este posibil sa fii ramas insarcinata?avand in vedere ca am luat atat rigevidon cat si postinorul in acelasi timp, acestea doua nu se pot bate cap in cap si sa fii ramas insarcinata?Multumesc pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •