sunt insarcinata? foarte ingrijorata:(
In data de 7 ianuarie 2005 am avut un contact sexual si prietenul meu a lasat in mine.Mentionez ca iau anticonceptionale(Rigevidon) dar am luat dupa acest contact si Postinor si am continuat si cu anticonceptionalele.In data de 19 ianuarie trebuia sa imi vina ciclul dar nu mi-a venit.Am simtope:ma doare spatele, sanii si ovarele, dar totusi ciclul intarzaie...e posibil sa fii ramas insarcinata?
2 comentarii
Este foarte probabil ca menstruatia sa intirzie datorita excesului de progesteron pe care l-ai bagat in tine
Atita vreme cit iei anticonceptionalele corect ele te protejeaza de sarcina indeajuns incit sa nu avem nevoie sa luam postinor.Mai mult, ideea de a-ti administra postinor dupa ureche si peste un tratament contraceptiv pe care il iei deja.este extrem de paguboasa.
Medicul care ti-a recomandat anticonceptionalele sunt convinsa ca ti-a explicat tot ce trebuie sa stii despre utilizarea lor si efectele pe care le au.Asadar ma intreb.de ce ai simtit nevoia sa utilizezi o metoda de contraceptie hormonala suplimentara?
Atita vreme cit iei anticonceptionalele corect ele te protejeaza de sarcina indeajuns incit sa nu avem nevoie sa luam postinor.Mai mult, ideea de a-ti administra postinor dupa ureche si peste un tratament contraceptiv pe care il iei deja.este extrem de paguboasa.
Medicul care ti-a recomandat anticonceptionalele sunt convinsa ca ti-a explicat tot ce trebuie sa stii despre utilizarea lor si efectele pe care le au.Asadar ma intreb.de ce ai simtit nevoia sa utilizezi o metoda de contraceptie hormonala suplimentara?
nu stiu de ce am simtit nevoia...mi-a fost frica...ceea ce ma ingrijoreaza este intarzierea ciclului care trebuia sa apara ieri.va intreb inca o data...este posibil sa fii ramas insarcinata?avand in vedere ca am luat atat rigevidon cat si postinorul in acelasi timp, acestea doua nu se pot bate cap in cap si sa fii ramas insarcinata?Multumesc pentru raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35ingrijorare: novynette si ampicilina
- 2sarcina sau menopauza?
- 2pot ramane insarcinata?
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 8am emotii numai la gandul ca.. as fi insarcinata
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 4sunt insarcinata?
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 5sarcina sau nu?
- 5sarcina sau dereglare
- 2sunt sau nu insarcinata? ajutor!
- 5Ma dor sanii
- 0e posibil sa fiu insarcinata?
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 0infectie sau sarcina? am nevoie de sfaturi !!
- 1Insarcinata?!
- 0Posibil avort spontan?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: