pot fi gravida?

voi implini curand 21 ani. Am avut un asa zis contact sexual, pt k nu s-a produs complet, si nu mi s-a parut k a ejaculat dar am auzit k poate patrunde un lichid cu spermatozoizi care pot fecunda ovulul, si in cazuri foarte rare sarcina survine chiar dak as fi inca virgina(nu stiu daca mai sunt virgina, posibil nu).Am luat Postinor prima pastila la 5 ore jumatate inainte de trecera celor 72 ore, la 12 ore dupa am luat a doua pastila si trecusera 72 ore de atunci.Am administrat corect Postinor?a 8-a zi de atunci mi-a venit ciclul cred, dureaza de 2 zile deocamdata, este abundent.Cum pot fi sigura ca este ciclu si nu sangerare vaginala?Si dak este ciclu, este adevarat ca in cazuri foarte rare pot avea o sarcina extrauterina sau este exclus orice pericol privind o eventuala sarcina?unde ma duc sa aflu dak mai sunt virgina?va multumesc
3 comentarii

Ufff...Nu este corect ca ai luat 2 pastile de postinor, acesta se ia maxim 2 pastile pe an.Acele sangerari sunt o reactie a postinorului.Nu cred ca esti insarcinata dar pe viitor foloseste o metoda de protectie permanenta.Mergi la un ginecolog pt a vedea daca mai esti virgina

aaa.ok, eu stiam ca se iau maxim 2 pe an.scuze

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26Cum aflu sigur daca sunt gravida?
- 5prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 2oare sunt inarcinata?
- 5este posibila o sarcina?
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 3oare sunt insarcinata?
- 4posibila sarcina?
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 1sunt insarcinata ?am nevoie de o parere
- 5sunt insarcinata?
- 2O virgina poate avea sarcina?
- 1Să repet testul? Vă rog, caut un răspuns!
- 5Sunt insarcinata?
- 3Sex si menstruație
- 3Inghitirea propriului lichid seminal
- 0Sarcina la 8 luni după cezariana.
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? lichidul preejaculator
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: