Menstruatie sau nu

Buna seara!am si eu nevoie de o parere, va rog!
Pe data de 08.10.17 am avut ultimul contact sexual, am folosit prezervativ, iar partenerul s a retras cu cateva secunde inainte de a ejacula.Dupa 2-3 zile am inceput sa am niste scurgeri, la inceput maronii, mai apoi sangele avea culoare aceea tipica menstruatiei..iar la final iarasi maro inchis, aproape negru..aceste scurgeri au durat aproximativ 5 zile si au fost reduse cantitativ.tin sa precizez ca nu am menstruatie regulata.
De vreo saptamana, insa, ma dor destul de tare sanii la atingere, sunt mai umflati si ma doare si spatele.
Tin sa precizez ca am facut 3 teste de sarcina si toate au fost negative, plus ca l am facut si pe cel cu bicarbonatul de sodiu..
Care credeti ca ar putea sa fie motivul pt durerile sanilor si cele de spate, avand in vedere ca testele au iesit negative?
Multumesc frumos!
Pe data de 08.10.17 am avut ultimul contact sexual, am folosit prezervativ, iar partenerul s a retras cu cateva secunde inainte de a ejacula.Dupa 2-3 zile am inceput sa am niste scurgeri, la inceput maronii, mai apoi sangele avea culoare aceea tipica menstruatiei..iar la final iarasi maro inchis, aproape negru..aceste scurgeri au durat aproximativ 5 zile si au fost reduse cantitativ.tin sa precizez ca nu am menstruatie regulata.
De vreo saptamana, insa, ma dor destul de tare sanii la atingere, sunt mai umflati si ma doare si spatele.
Tin sa precizez ca am facut 3 teste de sarcina si toate au fost negative, plus ca l am facut si pe cel cu bicarbonatul de sodiu..
Care credeti ca ar putea sa fie motivul pt durerile sanilor si cele de spate, avand in vedere ca testele au iesit negative?
Multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7se poate ramane insarcinata cu anticonceptionale?
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 3prezervativ rupt si apoi inlocuit... sunt insarcinata?
- 5Sanse de sarcina nedorita?!
- 3oare sunt insarcinata?
- 6Iau anticonceptionale.. exista pericolul sa raman insarcinata
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 4ma puteti ajuta?
- 3mi-e teama ca am ramas insarcinata
- 8ma framanta: insarcinata daca e virgina?
- 3Sunt insarcinata ?
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 1am facut sex neprotejat nu sa terminat in mine e pisibil sa raman gravida??
- 1sa ma ingrijorez in legatura cu o posibila sarcina?
- 4Ajutor! As putea sa fiu insarcinata?
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 0E posibil să fiu însărcinată și să-mi vină menstruația?
- 0Posibila sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: