Menstruatie sau nu
Buna seara!am si eu nevoie de o parere, va rog!
Pe data de 08.10.17 am avut ultimul contact sexual, am folosit prezervativ, iar partenerul s a retras cu cateva secunde inainte de a ejacula.Dupa 2-3 zile am inceput sa am niste scurgeri, la inceput maronii, mai apoi sangele avea culoare aceea tipica menstruatiei..iar la final iarasi maro inchis, aproape negru..aceste scurgeri au durat aproximativ 5 zile si au fost reduse cantitativ.tin sa precizez ca nu am menstruatie regulata.
De vreo saptamana, insa, ma dor destul de tare sanii la atingere, sunt mai umflati si ma doare si spatele.
Tin sa precizez ca am facut 3 teste de sarcina si toate au fost negative, plus ca l am facut si pe cel cu bicarbonatul de sodiu..
Care credeti ca ar putea sa fie motivul pt durerile sanilor si cele de spate, avand in vedere ca testele au iesit negative?
Multumesc frumos!
Pe data de 08.10.17 am avut ultimul contact sexual, am folosit prezervativ, iar partenerul s a retras cu cateva secunde inainte de a ejacula.Dupa 2-3 zile am inceput sa am niste scurgeri, la inceput maronii, mai apoi sangele avea culoare aceea tipica menstruatiei..iar la final iarasi maro inchis, aproape negru..aceste scurgeri au durat aproximativ 5 zile si au fost reduse cantitativ.tin sa precizez ca nu am menstruatie regulata.
De vreo saptamana, insa, ma dor destul de tare sanii la atingere, sunt mai umflati si ma doare si spatele.
Tin sa precizez ca am facut 3 teste de sarcina si toate au fost negative, plus ca l am facut si pe cel cu bicarbonatul de sodiu..
Care credeti ca ar putea sa fie motivul pt durerile sanilor si cele de spate, avand in vedere ca testele au iesit negative?
Multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 7duphaston sa fie problema?
- 4Este insarcinata?
- 4pericol de sarcina
- 3o posibila sarcina?:(( :-ss
- 12sunt oare gravida???
- 5Se poate sa ramai insarcinata daca esti virgina?
- 3sunt gravida sau nu?
- 6Pot ramane insarcinata daca...
- 5Sarcina sau nu ?!
- 3exista vreo posibilitate de a ramane insarcinata?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 2Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 1Pot ramane insarcinata..lichidul preejeculator
- 14insarcinata?
- 2posibila sarcina?
- 0Oare sunt insarcinata?! Ajutooooor :(!!!
- 0sunt însărcinată?
- 4Sunt sanse de sarcina?
- 0Pot fi însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: