sunt nedumerita

18-09-2007
Mo
Nu este medic/terapeut
Mo
dupa un tratament cu doxicilina si flamexin daca la 3 zile dupa terminarea tratamentului am avut contact cu iubitu neprotejat e posibil sa fi ramas gravida ?mentionez ca iau de 1 an de zile microginon.
2 comentarii
0
22-09-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Dacă aţi luat primele 7 tablete de Microgynon din folie înainte de începerea tratamentului cu Doxycilina nu este nici un risc. Daca ati luat însă Doxycilină în timpul primelor 7 zile de Microgynon, atunci nu se poate exclude posibilitatea unei sarcini şi va trebui să faceţi un test de sarcină după minimum 14 zile de la contactul sexual avut.
0
24-09-2007, ora 00:00
Mo
Nu este medic/terapeut
Mo
am inceput tratamentu cu doxaccilina pe la mijlocu foliei cu microginon si am terminat tratamentu cu antibiotice iar din folia cu microginon au mai ramas 3 pastile la care am avut contact neprotejat mai sunt protejata?iar in cele 7 zile de pauza care au urmat am mai fost protejata dupa tratamentu cu antibiotice?ms de raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul