Sunt sanse de sarcina?
Buna ziua ! Sunt ingrijorata de un lucru: acum cateva zile am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu avand protectie, nu a ejaculat in mine, insa i-a venit foarte repede. Fiind nemultumit, a schimbat prezervativul si am incercat din nou, insa eu stiam ca nu se va ridica atat de repede. Unde vreau sa ajung este ca in momentul in care am renuntat si a scos penisul prezervativul a ramas in vagin, cu inelul pe afara si l-am scos imediat. Este posibil sa fi patruns lichid in vagin? Multumesc.
4 comentarii
Dacă nu a ejaculat și inelul prezervativului era in exterior este logica protecția destul de clară.. vezi totusi când ar trebuii sa îți vina ciclul si dacă exista întârzieri fa un test, dar sunt sigura ca nu este nimic, nu ai motiv de îngrijorare ! Sănătate !
Buna ziua, mi-aș dori din toată inima sa mă ajutați, eu și prietenul meu ne-am frecat organele, el a avut acel lichid transparent, a ajuns și putina sperma pe clitoris, m-am îngrășat foarte mult și nu mi a venit nici ciclu la timp, va rog din toată inima sa mă ajutați și sa îmi spuneti dacă pot rămâne însărcinată ?
in primul rand trebuie să reduci porțiile de mâncare, in al doilea rând doar mama Omida si un test de sarcina te poate ajuta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5oare e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 115sunt sau nu gravida?
- 5sunt gravida?
- 3posibil sa fiu insarcinata??
- 3exista sanse sa fiu insarcinata?
- 13Mi-a intarziat ciclul trei luni...
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 4poate fi vorba de sarcina
- 4Care sunt sansele ca ea sa ramana insarcinata?
- 5Sex neprotejat!
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 3risc de sarcina?
- 6Ma poate ajuta cineva? Am avut contact sexual neprotejat
- 3Lichid preejaculator... sarcina?
- 7A rămas însărcinată?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 1Un sfat, va rog! exista riscul unei sarcini nedorite?
- 2Insarcinata sau nu?
- 1Sunt însărcinată???
- 3Posibilitate de sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: