sunt sanse sa fiu insarcinata?

am o intrebare care ma ingrijoreaza, daca sunt virgina si 'lighidul transparent 'de la el a ajuns in contact cu vaginul meu sunt sanse sa raman gravida? adica acel lichid contine spermatozoizi si ar putea sa fi intrat in vagin ? am citit multe chestii pe net si as vrea un raspuns sigur si cat de repede va rog.. am uitat sa mentionez ca acel contact a avut loc in prima saptamana dupa ciclul menstrual..Va multumesc!
7 comentarii

Ca sa ramai insarcinata trebuie sa existe un contact sexual.sooo, relaxxx!!!

Nu sunt atat de sigura pt ca am auzit ca s-ar putea sa ramai insarcinata chiar daca nu a existat un contact sexual..sunt f ingrijorata plus ca simt apasari in zona ovarelor, oare sa fie pe baza psihica? Pt ca tot acolo imi sta gandul :(

Nu ai cum sa ramai insarcinata daca nu a existat contact sexual, mi-e greu sa cred ca ai citit undeva contrariul...binenteles ca-ti poti induce stari asemanatoare sarcinii daca tot acolo te gandesti. Nu-ti mai fa griji si pe viitor ganditi-va la ce masuri de contraceptie sa apelati.

Hai sa inveti ceva azi vrei?
Ciclul menstrual incepe in prima zi de sangerare menstruala si se termina in prima zi a sangerarii urmatoare, fara a o include si pe aceasta.
Prin urmare, acel contact a avut loc in prima saptamana dupa menstruatie, nu dupa ciclul menstrual.
Trebuie sa te relaxezi, nu esti insarcinata! Pentru linistea ta, poti face si un test de sarcina.
Totusi, inainte de a incepe viata sexuala trebuie sa te informezi, sa-ti cunosti intai corpul si abia apoi sa faci cunostinta si cu corpul partenerului... Netul este o sursa inepuizabila de informatie! Trebuie doar sa o cauti si sa o citesti!
Iubiti-va mult, dar protejati-va!
Ciclul menstrual incepe in prima zi de sangerare menstruala si se termina in prima zi a sangerarii urmatoare, fara a o include si pe aceasta.
Prin urmare, acel contact a avut loc in prima saptamana dupa menstruatie, nu dupa ciclul menstrual.
Trebuie sa te relaxezi, nu esti insarcinata! Pentru linistea ta, poti face si un test de sarcina.
Totusi, inainte de a incepe viata sexuala trebuie sa te informezi, sa-ti cunosti intai corpul si abia apoi sa faci cunostinta si cu corpul partenerului... Netul este o sursa inepuizabila de informatie! Trebuie doar sa o cauti si sa o citesti!
Iubiti-va mult, dar protejati-va!

Va multumesc pt incurajari si sfaturi. Danacatalina ms pt informatie acum mi-am dat seama care ii diferenta intre ciclu menstrual si menstruatie..astept cu nerabdare urmatoarea menstruatie, abia atunci voi putea respira usurata in totalitate. va multumesc !

ceva de genu am patit si eu cu prietena mea.. dar ei inca nu ia venit ciclul.se poate intamla ceva ?:D

daca mi.a venit menstruatia inainte cu 5 zile si de 2 ori in aceeasi luna are ceva? astept un raspuns. va multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 409Postinor?
- 2este sau nu insarcinata.
- 8am emotii numai la gandul ca.. as fi insarcinata
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 3sunt insarcinata?
- 60e prietena mea gravida?
- 6risc sa raman insarcinata?
- 13sarcina sau raceala?
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 2Posibila sarcina?
- 0Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?
- 3ajutati-ma cu niste pareri, menstruatia mi-a intarziat = sarcina?
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 2dereglare a menstruatiei sau o sarcina?
- 1Credeti ca e sarcina?
- 5Sunt gravida in conditiile acestea?Nu mai pot dormii...
- 0Imi doresc un copilas! Credeti ca as putea fi insarcinata??
- 1Este sau nu o sarcina?
- 0Posibila sarcina cu teste negative si lipsa menstrei din 3 iunie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: