sunt sanse sa fiu insarcinata?

buna! am si eu o problema nu stiu ce sa fac. pe 28 iunie am fost la un consult ginecologic si mi-a sp k am ovare polichistice, uter mic si rana pe col. mi-a dat cervugid ovule sa iau 6 in prima luna si 6 in a doua luna si diane 35 pt 3 luni dupa trei luni trb sa ma duc la control.am inceput prima folie de diane 35 pe 15 iulie si pe 4 august am terminat. acum sunt in pauza de 7 zile mai exact in a 5 zi si nu mi-a venit menstruatia. contacte sexuale neprotejat am avut pe 19 iulie dar nu a ejaculat in mn asta este medota noastra de protejare de cand mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu si nu am ramas niciodata gravida. iar dupa 13 zile de luat pilule am avut contact sexual cu ejaculare in interior. mentionez k nu eram la menstruatie knd am inceput anticonceptionalele. sunt sanse sa fiu insarcinata?
2 comentarii

Daca nu a ejaculat nu esti insarcinata. Probabil menstruatia o sa vina zilele astea, oricum incepe cea de-a doua folie chiar daca menstruatia nu apare.
Considera-te protejata contraceptiv incepand cu cea de-a doua folie de pilule ( am inteles ca nu ai inceput folia la menstruatie, probabil asa arecomandat medicul).. Poti face neprotejat absolut.
Considera-te protejata contraceptiv incepand cu cea de-a doua folie de pilule ( am inteles ca nu ai inceput folia la menstruatie, probabil asa arecomandat medicul).. Poti face neprotejat absolut.

da asa mi-a recomandat doctorul. poi dupa a 13 pilula am avut contact sexual neprotejat cu ejaculare in interior. doctora mi-a sp k dupa a 8 pilula sunt protejata. dar mai vroiam si un rasp de la domul doctor DRAGOMIR

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mi-e teama de sarcina
- 8Pot sa stau linistita?
- 0e posibila o sarcina?
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 3este posibila o sarcina?
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 5Sex anal neprotejat si sarcina
- 8Coit intrerupt (un raspuns cat mai rapid, va rog mult)
- 0Iubita mea e insarcinata?
- 0Credeti ca sunt insarcinata? Multumesc frumos.
- 4Este posibil sa fiu insarcinata?
- 4Sanse sarcina.
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 0Menstruatie sau nu
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 3Sarcină de la masturbare? Ajutor
- 2Am rămas însărcinată??
- 1Posibila sarcina?
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: