Sunt sau nu insarcinata?

04-01-2009
allee
Nu este medic/terapeut
allee
Buna Ma numesc Alexandra si am 16 ani...Sunt virgina..iar intr-o seara prt meu a incercat sa-si penetreze penisul in vaginul meu...l-a bagat f putin...eu am simtit o durere f mik...dar ne=am oprit deoarece lui incepuse sa-i curga sange...el sustinea k nu mai este Virgin(A facut-o doar cu fete nevirgine)...sangele a ajuns si in vaginul meu...Pot ramane insarcinata?...eu nu cred, , nuj..c parere aveti voi?
25 comentarii
0
04-01-2009, ora 12:56
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Nu cred ca este posibil.Dar sunteti siguri ca el a sangerat si nu tu?
0
04-01-2009, ora 13:39
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
nu ai cum sa ramai gravida daca el nu a ejaculat!!! si eu cred k tu ai sangerat nu el. se vedea de unde a sangerat el? de la "ata" cum ar veni????
0
04-01-2009, ora 14:49
allee
Nu este medic/terapeut
allee
poi asta e prob...Nuj sigur dak am sangerat si eu.El sigur a sangerat..s vedea la el...
0
04-01-2009, ora 15:52
allee
Nu este medic/terapeut
allee
As vrea sa va mai rog si eu cv.dak s poate, , , , Cea/Cel kre este informat destul d bn despre viata sexuala, as dori sa dea add la id: alee_alee_yo Va rog f fr...Mi=ar prinde bn nijte informatii.Multumesc f frumos!!!!!!!
0
05-01-2009, ora 13:55
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Vezi ca aici pe forum este id-ul unui domn care isi spune bebe sexologul, cauta-l pe la sectiunea de vb deschis despre sex si trimite-i un mesaj privat !
0
05-01-2009, ora 14:26
allee
Nu este medic/terapeut
allee
ms f fr ali39.va multumesc celor kre mi-ati rasp!
0
16-03-2009, ora 20:44
malia
Nu este medic/terapeut
malia
Salut...am si eu o intrebare:(seara trecuta am avut prima relatie sexuala...si astfel cum e pu prima oara am emotii fff mari si mi-e frica sa nu ramas insarcinata!prietenul meu zice ca nu a ejaculat in mine...si in seara trecuta am facut de 2 ori sex, la interval de vreo 30min, o ora...1oara neprotejat, a 2 oara protejat...a 2 oara am ajaculat si eu si mi-e frica ca sa nu fi ramas inca de la 1 act cit de cit ceva de la el, poate din neatentie sa fi lasat putin in mine...da inaca ceva, din cite sunt informata am inteles ca nu poti sa ramii insarcinata de la 1 act si mai ales ca am avut dureri si la prima oara nu am ejaculat!ajutati-ma cu un sfat va rog...:(((am un test da din cite am inteles e prea devreme sa-l fac...si dupa 2 saptamini o sa fie tirziu deja!:((
0
28-03-2009, ora 00:50
Sanzy
Nu este medic/terapeut
Sanzy
Buna! Ma numesc Sanziana si sambata trecuta adica 21 martie am avut un contact sexual neprotejat, insa el nu a ejaculat in mine. Eu iau anticonceptionale si trebuia sa fac pauza joi 26 martie, dar pastilele mele s-au terminat inainte de termenul de pauza, ultima pastila luata fiind duminica seara 22 martie. Am citit in prospect ca pot face o pauza de cateva zile dupa care sa incep un nou blister, asa ca l-am inceput joi cand trebuia sa fac pauza. Intrebarea mea este, daca exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata avand in vedere ca nu am luat cateva pastile dupa acel contact sexual. Va multumesc.
0
02-04-2009, ora 09:48
lupan2maria
Nu este medic/terapeut
lupan2maria
SANZY DRAGA in primul rand te anunt ca eu am facut pe bebele meu cu tot cu anticonceotionale am rams lunat aceste pastile si cand am fost la un ginecolog pt ecograf stiind ca sunt insarcinata iam spus accest lucru la care el mia raspuns ca inca le prescrie tinerilor mame acreste pastile pt a face copii mam mirat si sincera nu am mai luat de atunci ma protejez cu sotul meu natural adica nu ejaculeaza in mine si iata ca sunt 2 ani si 5 luni de cand lam nascut pe darius baitelul nostru si nam rams niciodata gravida bineintels ca nu se poate la toti la fel altii nu pot avea grija sau nu se pot abtine sa ejaculeze afara asa ca sar putea sa ai o surpriza neplacuta si de obicei se intampla a ramai insracinata cu ata mai mult cu cat ai facut pauza la ele cel mai bine fati testul dar doar dupa 10 zile de la actul sexula si te asigur ca nu e prea tarziu pt un avort daca asta e dorinta ta sau a voastra avortu se poate face si dupa 3 luni cei drept mai greu putin e bine sa il iei din timp succes si spor la treaba:D
0
08-04-2009, ora 21:07
ancutza18
Nu este medic/terapeut
ancutza18
am si yo o mare problema...acum trei luni si ceva am avut un contact sexual protejat...de atunci nu am mai intrtinut relatii.dar in luna februarie nu mia mai venit menstruatia.pana pe 18 martie, , , si nu pot intelege ce se intampla...imi curge un lichid maroniu cu vreo doua zile inainte de ami veni menstruatia..si am inteles ca asta se intampla doar atunci knd esti insarcinata.e adevarat ca asi putea fi insarcinata?????????va rog ajutatima si pe mine
0
22-04-2009, ora 16:07
dydaya
Nu este medic/terapeut
dydaya
pentru ancutza 18: ati verificat prezervativul sa vedeti daca este rupt? daca era rupt sunt sanse f mari sa ramai.:( daca nu.nu ai de ce sa iti faci griji degeaba.si iti mai zic ceva.daca stai sub stress sigur o sa iti intarzie pe motiv psihologic:) multa bafta.dar pt a fi sigura eu zic sa faci un test de sarcina.:) pupici
0
23-04-2009, ora 11:01
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna fetelor! Am o nelamurire si o intreb pe doamna lupan2maria cu s-a intamplat sa ramana insarcinata in timp ce lua anticonceptionale! Poate n-am inteles eu bine dar aceste pastile stopeaza ovulatia, atunci cum ai putea sa ramai daca n-ai ovulatie? Cum fecundeaza daca spermatozoizii nu intalnesc ovului pentru al implanta in uter?
De aia se numesc anticonceptionale, sunt impotriva conceptiei si au 99% eficienta!
O explicatie se poate ?
0
23-04-2009, ora 11:07
lupan2maria
Nu este medic/terapeut
lupan2maria
da ali 39 mi sa intamplat chiar cum am explicat sa raman insarcinata cu anticonceptionale ele trebuiesc luate exact la acceasi ora si eu sincera sa fiu in 2 3 seri uitam sa le iau exact si le luam dupa o jumate sau chiar o ora mai tarziu si astfel am ram, as insarcinata iar cand mam dus la ginecolog pt un ecogograf in urma testului de sracina care imi iesise pozitiv si curioasa sa vad cat timp am iam spus modu meu de a ramane la care el mia explicat ca ei chiar prescriu anticonceptionalele pt femeile care vor sa ramana insarcinate si nu pot sau o fac dar mai greu spunandule sa le ia o perioade si brusc sa renunte la ele sau sa le uite azi sa le ia maine diferite moduri si eu am fost una dintre ele care am ramas cu aceste pastile
0
15-06-2009, ora 15:05
Eugen21
Nu este medic/terapeut
Eugen21
Salut sunt dan si seara trecuta am facut sex protejat cu prietena dar mi sa rupt prezervativul in ea, dupa iam zis sa fuga la baie sa se spele si sa urineze, ce trebuie sa mai fac sa evit riscu de sarcina nedorita menstruatia nu prea ia venit regulat din cauza stresului si supararilor, luna trecuta ia venit pe 19, va rog daca stiti ce trebuie sa mai facem? Multumesc.
0
15-06-2009, ora 15:12
lupan2maria
Nu este medic/terapeut
lupan2maria
pt eugen. dca prietena ta a facu imediat dus cu apa rce era mai sigur poti sa stai linistit ca sunt cam putine sanse sa ramana si aac ia venit pe 19 luna trecuta poate pe 19 ii va veni si luna asta asteapta pana atunci sa vadeti de obicei dupa 10 zilede la intarzierea mensturatiei pouteti sa va faceti griji dar pana atunci nu va panicti si inca ceva unii practica calendau in viata sexuala adica cele 5 zile inainte si 5 dupa ciclu femeia nu poate ramane nicodata insarciata asa ac daca ii vine p 19 nu este bafta si fara tres alta data luativa masuri de precautie mai severe daca nu vreti o sarcina
0
15-06-2009, ora 16:09
andreea2810
Nu este medic/terapeut
andreea2810
pentru lupan2maria : se intampla 100% ca daca uiti sa iei pastila la ora respectiva, si o iei putin mai tarziu, sa ramai insarcinata ??mi s'a intamplat si mie sambata, am luat'o cu cateva ore mai tarziu, dar a fost sg data knd am uitat s'o iau la acceasi ora...m'ai cam speriat putin..:(
0
15-06-2009, ora 16:11
Eugen21
Nu este medic/terapeut
Eugen21
data viitoare folosesc 2 prezervative pt ca nu am nevoie de riscu acesta acum desi ne dorim mul un copil situatia materiala nu e destul de buna deocamdata si cu calendaru sunt 60-70% sanse sa nu ramana! Ms.
0
15-06-2009, ora 16:13
andreea2810
Nu este medic/terapeut
andreea2810
vreau si eu o parere va rog..:(
0
15-06-2009, ora 16:21
Eugen21
Nu este medic/terapeut
Eugen21
eu nu am incredere deloc in anticonceptionale nu o voi lasa deloc pe prietena mea sa le foloseasca, am vorbit cu profesoara mea de biologie care se pricepe foarte bine in domeniile de pastile si cu anticonceptionalele astea or fi ele buna sa te scape de o sarcina nedorita, dar sunt o sumedenie de boli care vor proveni dupa ele, vei avea si probleme daca le folosesti o perioada lunga de timp si dupa sa te lasi de ele pot proveni boli, in orice caz e foarte riscant si cu anticonceptionalele astea si in orice caz ai multe de tras dupa ele, dureaza prea mult sa vorbesc total de anticonceptionale, aveti grija cu ele.
0
17-06-2009, ora 08:16
lupan2maria
Nu este medic/terapeut
lupan2maria
pt andreea2810 depinde cat intelegi tu prin "putin mai tarziu" logic ar trebui ca in curs de 12 ore mai tarziu nu ar trebui sa iti faci griji in perioada asta inca mai are efectu cea de dinainte deci daca e vb de o oara 2 nu se intampla nimic
0
17-06-2009, ora 08:21
lupan2maria
Nu este medic/terapeut
lupan2maria
asta ar trebui normal dar daca esti mai deschisa sarcinilor atunci poti ramane depinde de organisme nu toate sunt la fel cel mai bine e sa astepti 10 zile si dupa fati un test de sarcina poate chiar sa fie si 14 zile mai sigur si testu iti va da raspunsul sigur
0
30-06-2009, ora 15:08
Gabitsa
Nu este medic/terapeut
Gabitsa
Gabitsa Buna am si eu o nelamurire Am facut o pentru prima data acum 2 lunii si in prima luna dupa ce am facut-o mi-a venit ciclu pe 21 si luna asta nu mia venit deloc sii suntem deja in 30 am facut 2 teste de sarcina diferite si amandoua mi-au iesit negative nu am o viata sexuala prea ritnmata de 2 3 orii maxim pe luna din ce cauza ar putea fi aceasta intarziere va rog frumos ajutati-ma :
0
01-07-2009, ora 08:23
lupan2maria
Nu este medic/terapeut
lupan2maria
draga gabitsa esti sigura ca ai facut sex de fiecare data protejat chiar daca a fost chiar si de 2 3 ori pe luna daca esti in dubii calculeaza de la ultima data cand ai avut o relatie sexuala si pana acum si daca nu sunt peste 10 - 14 zile asteaptasa se implineasca astea dupa care fati un test de sarcina dar cel mai indicat e de dimineata, la prima urina, poti sa fii insarcinata si testul sa iti iasa negativ ori nu e facut corespunzator ori nu a trecut perioada de zile tocmai mentionate
0
01-07-2009, ora 15:46
Gabitsa
Nu este medic/terapeut
Gabitsa
pai am facut unul odata la 13 zile si unul si unul la 18 si aman2 mi-au iesit negative nu am facut niciodata protejAT dar el nu si-aa dat drumu nici simtome de greata sau de ameteala nu am
0
02-07-2009, ora 08:10
lupan2maria
Nu este medic/terapeut
lupan2maria
atunci ori nu lai facut cum trebuie sau poate chiar nu esti insarcinata iti faci tu aceste ideii cel mai bine e sa te duci la un medic specializat sa iti spua el exact poate ai alte probleme de iti intarzie menstruatia
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •