Sunt speriata

03-02-2014
ankange
Nu este medic/terapeut
ankange
Deci, am mai pus o intrebare pe acest site. Deci am dureri care trec destul de repede sau atunci cand ma duc la toaleta, am zgomote in stomac( nu stiu cum sa explic mai exact), am o senzatie ca vreau sa merg la toaleta, dar care se amelioreaza si revine atunci cand incep sa ma gandesc la ea, urinez mai des decat urinam inainte( daca urinam de 2 ori pe zi, acum urinez de 5 ori), am gaze. Am avut un scaun cu mucus si dupa mi-a trecut. Am fost la doctor si am prezentat toate simptomele de mai sus si m-a 'consultat energetic' ( chiar nu stiu cum sa spun) si mi-a spus ca e vorba de intestine si ca simte ceva in zona aceea. Am mai avut probleme cu stomacul si restul si mi-a spus ca am un colon iritabil, dar eu refuz sa cred pentru ca sunt o fire fricoasa si mi-e frica sa nu fie ceva mai rau. Ieri am mancat niste pui picant, ma rog, mie nu mi s-a parut picant, iar noaptea am avut diaree si banuiesc ca de la pui este, dar eu nu am probleme cu mancarea picanta. Acum ma jeneaza usor partea dorsala. Doctorul mi-a dar colospasmin si mi-a spus ca este din cauza ca sunt o persoana foarte sensibila, iar cand ma enervez se resimte in stomac. Sunt foarte stresata acum, nelinistita, nici nu stiu de ce, dar sunt. Mi-e frica sa nu fie cancer de colon, rect sau altceva. Bunica mea a murit de cancer de colon nu foarte mult timp in urma si de atunci ma tot nelinisteste gandul ca poate fac si eu. Este posibil sa am ? Am 15 ani. Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns