SUPLIMENTE NUTRITIVE ~ RECOMANDARE

12-02-2010
Coolio
Nu este medic/terapeut
Coolio
Buna dimineata,

De ceva timp ma confrunt cu o mica problema. ma simt obosit si fara vlaga. De obicei dorm destul de mult... dar cred ca serviciul, facultatea si prietena ma cam epuizeaza, iar la sfarsitul zilei cad ca un pietroi in pat, si a doua zi ma trezesc la fel de obosit. Acum colac peste pupaza, ma tenteaza sa ma reintorc la sala, si imi e cam teama ca nu o sa am suficienta energie sa ma tin de treaba. Va rog sa imi recomandati si mie un supliment nutritiv sau o combinatie de suplimente pentru a-mi creste nivelul de energie din organism. Mentionez ca mananc regulat si de obicei sunt mese foarte consistente, adica mananc pana nu mai pot. Am 1.75 si 75 kg.

M-am uitat pe net si inclin spre o combinatie dintre: EXTREM VIT + OMEGA 3

Astept parerile si opiniile voastre cu cea mai mare placere.


p.s.: nu vreau nici sa ma ingras, dar nici sa slabesc.
1 comentarii
0
01-03-2010, ora 19:55
luciana.l
Nu este medic/terapeut
luciana.l
Bună Coolio! Încerc să te ajut în această privinţă făcându-ţi decunoscut două băutura energizante 100%naturală, pe toată durata zilei-pentru oameni care îşi doresc o viaţă de calitate.

*KINETO --Este o băutură energizantă, cu un gust plăcut 100%natural, care asigură un nivel energetic ridicat şi de durată.
Este recomandată sportivilor, celor care au nevoie de atingerea unor performanţe, activităţi intelectuale şi fizice combinate.
La baza acestui produs sunt microalgele. Spirulina, care este bogată în vitamine, săruri minerale, enzime, amnioacizi, proteine, etc, pregăteşte organismul pentru activitatea zilnică(şcoală, serviciu, etc)şi combate stresul de toate zilele.
Alte plante care se află în combinaţia siropului Kineto.
GOARANA-- care asigură energie necesară printr-o cofeină naturală din plantă fără să atace mucoasa gastrică sau intestinală.
CEAIUL VERDE JAPONEZ -are un efect energrtic, măreşte capacitatea de concentrare pshică şi duce la purificarea celulelor cerebrale.
SOCUL NEGRU -este o a treia sursă de energie bogată in vitamina C, B1, şi B6, potasiu, fosfor şi fier.Toate acestea sunt necesare în perioada de metabolism accelerat.
META , CURCUMA, HIBISCUS, URZICĂ, LĂPTUCA, SCHIZANDRA, SOC, PĂPĂDIA, GHIMBIRUL, SIROP DE ARÈšAR, LĂMÂIE, PORTOCALE, L-CARNITINA, FRUCTOZĂ, BETACAROTEN.
În această băutiră se găsesc substanţele necesare pentru a asigura rezerve mari de energie pentru o bună funcţionare a organismului şi psihicului nostru.
*GENIO-este un sirop şi are o combinaţie de fructe şi plante bogate în substanţe nutritive care duc la regenerarea celulelor cerebrale la marirea capacităţi de memorie.
Este foarte recomandată pentru oamenii solicitaţi psihic.
Plantele care se află in combinaţia siropului GENIO:
SPIRULINA, GUARANA, CHOLINA, CEAI VERDE, SOC NEGRU, COACĂZE NEGRE, MURA, AFINE, ZMEURĂ, ACEROLA, MĂRUL, ROZMARIN, CIMBRIŞOR, LĂMÂIÈšĂ, SALVIE, MENTA, GHIMBIRUL, URZICA, SIROP DE ARÈšAR, META.
Asigură o vitalitate crescută şi un echilibru natural al capacităţi intelectuale,
Este un stimulent al activităţii cerebrale pentru oamenii epocii moderne.dacă au nevoie de creativitate şi de capacitate intelectuală maximă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.