Suplimentele nutritive si tratamentul pentru acnee

Mentionez ca am varsta de 20 de ani, practic un anumit sport destul de serios insa am o mare problema.De pe la varsta de 12 ani cred au inceput problemele cu acneea.Am folosit tot ce se putea, inclusiv bine-cunoscutul Roaccutane.Ce e drept, acneea nu mai e atat de grava ca si mai demult dar oricum, ceva "cosuri" au mai ramas.
Problema ar fi ca eu folosesc pentru antrenamentele mele suplimentul nutritiv din link-ul urmator: esuplimente.ro/noxplode-p-1910.html
Nu stiu daca acest supliment ar putea sau nu sa contribuie la aparitia acneei, de aceea v-as ruga frumos sa ma ajutati cu un sfat!Mai mentionez ca nu folosesc acel supliment decat de 2 ori pe saptamana, cateodata doar o singura data, luand o singura portie.
Va multumesc mult!
Problema ar fi ca eu folosesc pentru antrenamentele mele suplimentul nutritiv din link-ul urmator: esuplimente.ro/noxplode-p-1910.html
Nu stiu daca acest supliment ar putea sau nu sa contribuie la aparitia acneei, de aceea v-as ruga frumos sa ma ajutati cu un sfat!Mai mentionez ca nu folosesc acel supliment decat de 2 ori pe saptamana, cateodata doar o singura data, luand o singura portie.
Va multumesc mult!
5 comentarii

Chiar nu poate sa-mi dea nimeni un raspuns referitor la ce am intrebat?

Suplimentele alimentare sunt derivati hormonali ce pot declansa sau agrava o acnee.

Suplimentele alimentare nu sunt in nici un caz derivati hormonali. Imi pare foarte rau sa aud asta din partea unui medic si mi se pun la indoiala cunostintele dumneavoastra. Ce substante credeti ca au suplimentele care contin proteine? Pai proteine care se gasesc si in mancare. Derivatii hormonali sunt steroizi si nu numai.
Si acum despre produsul No Xplode e foarte bun poti sa il iei si mai des de 2 ori pe saptamana si fi absolut convins ca nu iti va provoca nici un fel de cos.
Si acum despre produsul No Xplode e foarte bun poti sa il iei si mai des de 2 ori pe saptamana si fi absolut convins ca nu iti va provoca nici un fel de cos.

Multumesc pentru raspunsuri insa sunt putin bulversat.Vad ca cineva zice intr-un fel, altcineva-n in alt fel :|...

Domnu doctor, burta d-voastra ce se revarsa peste haine imi indica, competenta maxima. Poate nu-i de mirare ca aveti tangente cu strada IGNAT.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Normader de la Vichy tratateaza acneea?
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 3Sunt medicii constienti de efectele emotionale ale acneei?
- 4acnee pe fata si spate.. stafilococ aureus
- 6Cicatrici cheloide in urma unor acnee
- 11Crestere musculara si suplimente...
- 2Roaccutane, acnee agravata
- 6acnee si cicatrici
- 3Acnee aparuta brusc
- 4Cosuri in carne, dureroase, in zona barbiei.
- 4Acnee persistenta(20 ani)
- 2acnee severa pe fata(doar pe partea stanga) si pe piept in special
- 1Acnee si roseata pielii
- 1Cosuri, ten gras
- 1Acnee polimorfa si Foliculita cu germeni gram negativi -sunt disperat
- 2Acnee pe frunte
- 2Probleme cu Acneea
- 1Durere de cap urmata de acnee
- 2Probleme cu roaccutane
Mai multe informații despre: Suplimentele nutritive Suplimentele nutritive pentru sportivi acneea roaccutane tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: