Supraponderala

24-08-2010
axenya
Nu este medic/terapeut
axenya
Buna ziua, de aproximativ un an de zile de cand ma aflu in Romania m-am ingrasat aproximativ 17 kg, am 1, 65 m, 25 de ani si 70 de kg...deci sunt supraponderala. Problemele au aparut imediat ce am renuntat sa mai fac sport de performanta, acum aproximativ doi ani, insa ma ingrasam maxim 5 kg in 6 luni si le dadeam imadiat jos in 2-3 luni. De patru luni de zile am renuntat total la produsele semipreparate si fast-food chiar am si folosit cateva produse naturiste pentru slabit. Am un job la birou deci de tip sedentar insa merg cam aproximativ o ora in fiecare zi pe jos ( pana la serviciu si inapoi acasa), acasa imi gasesc cat mai multe activitati casnice active. Stiu ca consumul meu energetic este de 1799 calorii pe zi si am avut grija sa imi calculez un regim de 1100- 1300 calorii ptr a slabi.insa rezultatul este negativ, am mai pus inca 2kg in cele 4 luni de staduinta, de la 68 kg am ajuns la 70 kg. De mica am avut o digestie lenta si chiar si atunci cand eram slaba aveam putina burtica pentru ca eram mai tot timpul balonata.
Cunoasteti un nutritionist bun in Iasi? Cunoasteti si alte alternative sanatoase de a slabi? Sfatul unui specialist m-ar ajuta foarte mult..
Multumesc, Axenya
2 comentarii
0
24-08-2010, ora 20:15
Mihaela65
Nu este medic/terapeut
Mihaela65
si eu sunt supraponderala.am 1.80, 22 de ani si 73 de kg.am facut sport, am tinut dieta dar cam fara rezultate.am slabit vreo 3 kg intr o luna dar cand am renuntat la sport s au pus la loc.nu m ar deranja prea tare greutatea cat ma deranjeaza sunculita de pe abdomen care nu vrea sa dispara si am inteles ca e foarte greu sa o dai jos odata ce s a depus.
0
25-08-2010, ora 10:22
axenya
Nu este medic/terapeut
axenya
O cunostinta de a mea a dat cativa centimetri din talie lucrand singura acasa dupa un progam de exercitii gasit pe internet. Cauta pe internet " 8 minute necesare zilnic pentru un abdomen perfect", programul de exercitii este perfect, iti lucreaza fiecare parte a abdomenului, eu il fac cam de 3 lunii, inca nu sunt rezultate evidente, insa imi simt muschii ceva mai tonifiati, poate daca ma tin in continuare de el scap de de cativa centimetrii. La inaltimea ta, raportata la kg, nu cred ca esti supraponderala, esti dezamagita de burttica.sper sa poti scapa cat mai repede de ea. Succes !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.