Suprimare dorinta sexuala
Exista vreun medicament, leac sau tratament care sa suprime dorinta sexuala?dar care totusi sa nu reduca potenta complet.
2 comentarii
Buna ziua,
Puteti consulta un doctor psihiatru caruia sa ii povestiti detaliat situatia dvs si sa primiti de la el un raspuns de specialitate, eventual tratament.
Puteti consulta un doctor psihiatru caruia sa ii povestiti detaliat situatia dvs si sa primiti de la el un raspuns de specialitate, eventual tratament.
buna ziua
Dorinta sexuala are o componenta instinctuala si inhibarea ei prin mijloace chimice, poate avea si alte repercusiuni (ex antidepresivele sau antihistaminele actioneaza in sensul diminuarii dorintei sexuale). A suprima total un impuls natural nu este sanatos.
De la dorinta sexuala si pana la punerea in act este insa o cale lunga, care trece prin controlul ratiunii. Acolo se poate interveni cu tehnici si metode de a linisti sau recanaliza (sublima) energia sexuala.
Succes!
Dorinta sexuala are o componenta instinctuala si inhibarea ei prin mijloace chimice, poate avea si alte repercusiuni (ex antidepresivele sau antihistaminele actioneaza in sensul diminuarii dorintei sexuale). A suprima total un impuls natural nu este sanatos.
De la dorinta sexuala si pana la punerea in act este insa o cale lunga, care trece prin controlul ratiunii. Acolo se poate interveni cu tehnici si metode de a linisti sau recanaliza (sublima) energia sexuala.
Succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30lipsa apetitului sexual
- 44lipsa vietii sexuale in viata de cuplu
- 15Ma masturbez ca sa NU insel!
- 6Nu am chef de sex!
- 12de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana-
- 7apetitul sexual este foarte rar la sot
- 15Am nevoie de un sfat
- 20dupa 12 ani nu mai vrea sex, de ce?
- 4De cite ori pe saptamina sex?
- 5Am probleme de virilitate
- 8Nu stiu ce sa mai cred.
- 3Am apetitul sexual marit
- 14Facem DRAGOSTE FOARTE RAR, care e problema in mine sau in el!?
- 4dorinta de a face dragoste sau nu
- 12sunt tanara dar nu mai pot face dragoste va rog ajutati-ma cu un sfat
- 4Nu reusesc sa o atrag sa isi doreasca sa facem dragoste
- 1Nimfoman sau ceva dereglari?
- 6Probleme sexuale
- 10Apetit sexual crescut
- 6Pofta de sex
Mai multe informații despre: Apetitul sexual