Suspect anevrism cerebral

03-03-2013
caradis
Nu este medic/terapeut
caradis
Buna ziua. Am facut un CT si rezultatul este urmatorul : Leziune nodulara de 1/0, 8 cm spontan hiperdensa la nivelul vaii Sylviene stangi- cu aspect CT sugestiv pentru anevrism de ACM - se cere completare cu examen angio IRM.
Va rog sa imi spune-ti ce inseamna si daca exista tratament fara interventie chirurgicala in cazul in care se adeveresta ca este anevrism. Si daca vi se pare mare. Multumesc,
2 comentarii
0
08-03-2013, ora 01:19
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
in prima faza trebuie clarificata diagnosticul, apoi se poate discuta despre tratament. un anevrism nu reprezinta o urgenta chirurgicala insa poate deveni oricand o problema majora, deci deobicei se prefera ca problema sa fie prevenita decat sa fie tratata in faza in care reparam dezastrul
0
31-08-2013, ora 17:40
CD2013
Nu este medic/terapeut
CD2013
Buna ziua !
Ma numesc Cristina, Sunt din Timisoara.
In urma cu 2 zile dupa un Angio RMN am primit diagnosticul de mic anevrism 0.4 cm la peretele medial al ACI stg.cavernoase.
Sunt fff speriata,
va rog din suflet sa imi recomandati un neurochirurg bun si sa imi spuneti daca este grav si cum se trateaza astfel de afectiuni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: