Suspiciune de Varicocel

26-01-2017
Miro8896
Nu este medic/terapeut
Miro8896
Buna ziua. Am 21 de ani si de aproximativ un an si jumatate am testicului stang mai lasat decat cel drept. Nu a fost asta o problema prea mare pana astazi. Azi dimineata m-am trezit cu o durere sub forma unei arsuri usoare pe latura stanga scrotului, si foarte putin pe testiculul stang. Am fost in Noiembrie 2015 la 3 urologi, printre care si doi chirurgi pentru control in acest sens si toti au suspectat ca este doar o intindere musculara si ca nu este vorba despre un varicocel. Mi s-a spus ca daca doresc, pot face un control spermatic dar nu am mers mai departe pentru ca mi s-a parut ca incepe sa ma lase. Astazi insa m-am trezit cu aceste dureri. Testiculul stang a fost in tot acest timp mai lasat ca cel drept. Nu am activitate sexuala decat masturbare (1-2 ori/zi) si nu am consumat droguri, tigari, steroizi vreodata.

Este posibil sa am probleme de infertilitate? Asta este ceea ce ma sperie cel mai tare. Se poate ca si copiii mei sa se nasca cu handicapuri din cauza posibilei sperme de slaba calitate? Nu am nicio punga cu sange in zona scrotului sau a testiculelor, testiculul stang este de marime egala cu celelalt, singura ciudatenie este ca e mai lasat si nu este orientat vertical (ci mai degraba orizontal). Sunt extrem de speriat de problema infertiltatii sau a unei fertilitati generale mai scazute decat normal. Ce puteti sa imi spunei legat de asta?
1 comentarii
0
27-01-2017, ora 00:35
Miro8896
Nu este medic/terapeut
Miro8896
Ce ma intereseaza in mod expres este daca, odata ce s-a tratat varicocelul, mai ramane ceva legat de infertilitate in organism permanent?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: