taieturi pe penis si exfolierea pielii

17-10-2012
romina87
Nu este medic/terapeut
romina87
Sotului meu, i-au aparut in urma cu cateva saptamani, dupa actul sexual, niste taieturi, pielea este foarte rosie, iar acum i se exfoliaza pielea si chiar sangereaza acele taieturi. II reapare de fiecare data dupa actul sexual si il ustura foarte tare. Nu suntem in tara, asa ca nu poate merge la doctor. Cu ce ar putea sa-si dea??
3 comentarii
0
17-10-2012, ora 16:00
Josephine_1
Nu este medic/terapeut
Josephine_1
Si noi am trecut printr-o problema asemanatoare, doar ca simptome exterioare prezentam si eu, nu numai sotul.
La un consult ginecologic am aflat ca problema pornea de la mine, anume o candidoza neglijata. Mi s-a prescris tratament local, 12 zile de tratament cu ovule Cervugid, 1 ovul in fiecare seara, inainte de culcare.
Iar pt refacerea dermei din zona genitala, atat eu cat si sotul a trebuit sa utilizam Canesten crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
Multa sanatate!
0
17-10-2012, ora 16:03
romina87
Nu este medic/terapeut
romina87
Multumesc!
0
25-10-2012, ora 14:30
romina87
Nu este medic/terapeut
romina87
Problema este ca acest fenomen se intampla cam de 7 luni: cu 1-2 saptamani inainte de menstruatie, in momentul in care avem contact sexual, sotului meu ii apare... La inceput aveam si eu mancarimi, dar acum nu mai am. Am facut si analizele secretiei chiar in timp ce aveam aceste mancarimi, si nu mi-a iesit nimic la analize. Momentan sotul meu a facut tratament cu clotrimazol si s-a ameliorat. Problema este ca nu stiu ce sa fac de acum inainte, deoarece mai am pana ajung in tara sa pot consulta un specialist.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: