tbc

salut! acum 2 luni am contactat microbul de tbc.acum sunt sub tratament dar au aparut si alte complicatii.fac tot timpul apa la plaminul drept.mia fost scoasa de 2 ori si acum se pare ca sa strins din nou!daca stie cineva de ce si daca treaba asta se va opri!multumesc!
1 comentarii

Faci din cauza tratamentului gresit si din cauza ca puterea de foc este diminuata de medicamente date in tine si se aduna apa in plamani din cauza lipsei de foc din plamani care tin echilibrul yin-yang-.
Opreste medicamentatia si consuma alimente focoase: scortisoara, menta, fierbe ceva vin cu scortisoara pana iti dispare apa de la plamani.
Schimba medicina mai bine si du-te la un medic homeopat sa te vindece de TBC fara efecte adverse si periculoase, altfel risti sa faci complicatii periculoase caci doctorii nu stiu ce dau si ce efecte au medicamentele in corp.
In medicina alopata se dau aceleasi medicamente la toti oamenii desi oamenii sunt f. diferiti.
Ce ajuta la unul poate omora pe altul. Nu se face distinctie.
Cei prea focosi fac pneumonie, cei prea "umezi" fac apa la plamani.
Homeopatia trateaza omul si nu boala si la TBC homeopatia este foarte eficienta si rapida.
Microbul de TBC nu este cauza bolii si nu trebuie combatut cu toxine, ci este urmarea bolii.
A aparut dintr-o slabiciune in corp si nu l-ai luat de nicaieri. Daca intaresti sistemul imunitar microbul dispare la fel de repede cum a aparut.
Opreste medicamentatia si consuma alimente focoase: scortisoara, menta, fierbe ceva vin cu scortisoara pana iti dispare apa de la plamani.
Schimba medicina mai bine si du-te la un medic homeopat sa te vindece de TBC fara efecte adverse si periculoase, altfel risti sa faci complicatii periculoase caci doctorii nu stiu ce dau si ce efecte au medicamentele in corp.
In medicina alopata se dau aceleasi medicamente la toti oamenii desi oamenii sunt f. diferiti.
Ce ajuta la unul poate omora pe altul. Nu se face distinctie.
Cei prea focosi fac pneumonie, cei prea "umezi" fac apa la plamani.
Homeopatia trateaza omul si nu boala si la TBC homeopatia este foarte eficienta si rapida.
Microbul de TBC nu este cauza bolii si nu trebuie combatut cu toxine, ci este urmarea bolii.
A aparut dintr-o slabiciune in corp si nu l-ai luat de nicaieri. Daca intaresti sistemul imunitar microbul dispare la fel de repede cum a aparut.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 3Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii