TBC ganglionar se transmite?
buna ziua! am si eu nevoie de un raspuns urgent!
sotul meu a avut la servici o salariata care a fost diagnosticata cu tbc ganglionar! in nenumarate rinduri a avut si contact sexual cu aceasta. intrebarea mea este, avind si un copil de 7 ani, daca aceasta boala ne expune la vreun risc, pe noi, familia, si ce trebuie sa facem!
va multumesc anticipat !
sotul meu a avut la servici o salariata care a fost diagnosticata cu tbc ganglionar! in nenumarate rinduri a avut si contact sexual cu aceasta. intrebarea mea este, avind si un copil de 7 ani, daca aceasta boala ne expune la vreun risc, pe noi, familia, si ce trebuie sa facem!
va multumesc anticipat !
6 comentarii
zici:
"IN NENUMARATE RINDURI A AVUT SI CONTACT SEXUAL CU ACEASTA".adica..sotul TAU!!!!
intrebarea ta:
"CE TREBUIE SA FACEM!"?
propunere DOAR:
- sa-l lasi cu ea, sa-ti vezi de viata alaturi de copil.asta DACA.NU ai glumit?!?
parere:
- uneori ramai "interzis" la cele scrise aici...Doamne fereste!!!
Sa-ti traiasca copilul-sanatos!!
O seara buna!
"IN NENUMARATE RINDURI A AVUT SI CONTACT SEXUAL CU ACEASTA".adica..sotul TAU!!!!
intrebarea ta:
"CE TREBUIE SA FACEM!"?
propunere DOAR:
- sa-l lasi cu ea, sa-ti vezi de viata alaturi de copil.asta DACA.NU ai glumit?!?
parere:
- uneori ramai "interzis" la cele scrise aici...Doamne fereste!!!
Sa-ti traiasca copilul-sanatos!!
O seara buna!
IDEEA NU ERA CUM SA-MI PASTREZ EU FAMILIA.VROIAM DOAR SA STIU DACA, ACEASTA BOALA, DESTUL DE CUMPLITA, ZIC EU, NE POATE AFECTA SANATATEA SI NOUA, FAMILIA.
VREAU SA STIU DACA SE IA DE LA UN PARTENER LA ALTUL.
VREAU UN RASPUNS STRICT MEDICAL, SI CE ANALIZE TREBUIE SA FACEM IN ACEST SENS.
MULTUMESC!
VREAU SA STIU DACA SE IA DE LA UN PARTENER LA ALTUL.
VREAU UN RASPUNS STRICT MEDICAL, SI CE ANALIZE TREBUIE SA FACEM IN ACEST SENS.
MULTUMESC!
zici:
"IN NENUMARATE RINDURI A AVUT SI CONTACT SEXUAL CU ACEASTA"..adica..sotul TAU!!!!cu aia.
si TU
mai intrebi de "familie"...? CARE familie?...cand, sotul tau "va are" pe ambele..
sper sa fie o gluma ceeace ai scris...sper.ca altfel, SINCER imi pare rau te tine.
O seara buna.
"IN NENUMARATE RINDURI A AVUT SI CONTACT SEXUAL CU ACEASTA"..adica..sotul TAU!!!!cu aia.
si TU
mai intrebi de "familie"...? CARE familie?...cand, sotul tau "va are" pe ambele..
sper sa fie o gluma ceeace ai scris...sper.ca altfel, SINCER imi pare rau te tine.
O seara buna.
DRAGA MEA, TANTA, INSIST SA NU MA MAI PROVOCI. TI-ASI RECUNOASTE URA SI SARCASMUL ORIUNDE TE-AI AFLA... DA-TI RASPUNSURI TIE. SI INTREABA-TE OARE CU CE AI GRESIT ? DE PLATESTI CU ACEASTA BOALA CUMPLITA... AI GRIJA DE FAMILIA TA SI DE BOALA DE CARE SUFERI. AI PIERDUT MULT PREA MULTE PE LUMEA ASTA.CA SA-TI PIERZI SI SANATATEA..
NU VROIAM DECIT SA STIU, CUM NE PUTEM APARA EU SI FAMILIA MEA, DE CEEA CE AI TU, DACA CUMVA NE-AI MOLIPSIT SI PE NOI. PASTE FERICIT ! SI INCETEAZA !
NU VROIAM DECIT SA STIU, CUM NE PUTEM APARA EU SI FAMILIA MEA, DE CEEA CE AI TU, DACA CUMVA NE-AI MOLIPSIT SI PE NOI. PASTE FERICIT ! SI INCETEAZA !
in copilarie am invatat CEVA:
"sa NU dai ocazie.sa aiba pereche"
asa ca, iertare de parerile mele.
cele bune,
"sa NU dai ocazie.sa aiba pereche"
asa ca, iertare de parerile mele.
cele bune,
Buna ziua am un frate este diagnosticat cu tbc ganglionar, are 3 operatii la gat, este sub tratament de un an, doctorii nu m vor sa se uite la el l au dat acasa, si infectia inca i acolo..plus alti ganglioni au aparut. Dac m puteti ajuta cu un raspuns, , De ce nu isi face efectul la tratamentul care il ia? ce este d facut? Are doar 22 ani. multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1TBC pulmonar
- 10Ajutor pentru intelegerea unui diagnostic
- 3la gradinita este un copil cu TBC... cum ar trebui procedat?
- 10A avut cineva TBC caverne mari?
- 9otomastoidita stanga ce inseamna?
- 5traducere diagnostic: TBC pulmonar infiltrativ nodular apicala dr, si apicala stg
- 3colegul de serviciu a fost diagnosticat cu TBC
- 7Are TBC
- 18sputa negativa
- 1fumul de tigare tbc
- 5fistule intestinale si cancer de colon
- 1tbc la bebelus de 8 luni
- 3tbc si frontiera
- 10TBC prin sarut
- 1sportiva de performanta si iau tratament pentru Tuberculoza
- 1Tbc la copil 11 luni?
- 0Tratament de TBC: e nevoie sa se mai faca CT-uri sau bronhoscopii la 2 luni de tratament?
Mai multe informații despre: Tuberculoza pulmonara TBC
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: