TBC si Echinaceea
Acum 11 ani am fost bolnav de tbc iar de atunci boala nu a recidivat. In urma cu cateva zile am racit si medicul mi-a spus sa iau si echinaceea pentru a-mi creste imunitatea organismului. Am citit prospectul si am vazut ca tratamentul cu echinaceea este contraindicat la bolnavii de tbc.
Va rog, daca stiti sa-mi spuneti, de ce este contraindicata echinaceea la bolnavii de tbc si daca in cazul meu exista vre-un pericol titand cont ca am fost bolnav de aceasta boala.
Multumesc
Va rog, daca stiti sa-mi spuneti, de ce este contraindicata echinaceea la bolnavii de tbc si daca in cazul meu exista vre-un pericol titand cont ca am fost bolnav de aceasta boala.
Multumesc
2 comentarii
Nu este contraindicat, fiindca dv sunteti un FOST bolnav de TBC si nu suferiti de TBC activ.
Buna seara!(nu fumez) de 5 zile harcai in piept cam puternic cand respir adanc sau mai tare, am febra usoara (37.1) de 2 zile.si disconfort.am fost la farmacie si mi-a dat niste pastilute din plante de supt dar nu ma simt prea bine.harcaiala continua si pare profunda si simt cum harcai in mijlocul pieptului.cand tusesc am o tuse cu expectorare ( in medie, daca tusesc de 5 ori doar la 2 am cu expectorare) si imi simt capu sub presiune. mie frica sa nu fie tbc sau alta boala periculoasa. acum e weekend si doctoru de famile nu este si mie frica sa nu mi se afecteze boala. ce boala as avea?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 4Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii