Teama de a pierde controlul!

23-08-2018
Dragos3
Nu este medic/terapeut
Dragos3
Buna ziua.Teama de a pierde controlul se trateaza, se poate scapa de ea?adică in ultima vreme am niste ganduri ca as putea sa imi rănesc copii si pe mine, si as vrea sa stiu daca aceste ganduri si această teama de a pierde controlul se trateaza si cat este de periculoasa.In prezent urmez tratament pshihiatric, iau Asentra o pastila dimineata si una dupa-miaza si seara mirzaten, urmează să incep si niste ședințe de psihoterapie, adică vreau sa ajung acasa de la servici si sa nu mai simt ganduri negative când imi vad copii, vreau sa ma bucur cu adevărat de ei, sa stiu ce simt, sa stiu ce imi doresc si asa mai departe.!
3 comentarii
0
23-08-2018, ora 21:05
Psiholog Gabriela Gușoi
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Gabriela Gușoi
Buna seara,

Da, se trateaza. Mergeți la un consult psihiatric pt un diagnostic si apoi începeți psihoterapia.
Numai bine !
0
25-08-2018, ora 10:49
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Presupun că medicația v-a fost dată de psihiatru, pentru că orice tratament luat fără o recomandare medicală face mai mult rău decât bine.
Dacă ați fost la psihiatru ce diagnostic v-a pus?
Concomitent cu medicația faceți și psihoterapie și comunicați-i psihoterapeutului orice schimbare de dispoziție. În cadrul psihoterapiei veți învăța să stopați gândurile negative și să găsiți soluții la tot ce vă preocupă.
0
27-08-2018, ora 11:42
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
E important sa-i comunici medicului starea ta, pentru a putea evalua eficacitatea tratamentului medicamentos.
Mai e important sa ai asteptari realiste legate de teama de a pierde controlul. Atat psihoterapia cat si medicatia te vor ajuta sa-ti schimbi in bine modul in care percepi gandurile tale negative insa cel mai probabil ca aceste ganduri nu o sa dispara in totalitate.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul