temperatura bazala

05-08-2008
Mirela Ciobanu
Nu este medic/terapeut
Mirela Ciobanu
Am facut o stimulare cu Clostylbegit + Menopur.As dori sa stiu daca s-a produs ovulatia deoarece medicul meu a plecat in concediu in ziua a 14-a si nu am putut face ecografie in aceasta zi pentru confirmarea ovulatiei, in ziua a13-a erau 2 foliculi pe ovar unul de 25mm iar altul de 29mm drept pntru care medicul mi-a prescris Pregnyl chear din ziua13 si apoi inca o fiola in ziua a14-a.
Medicul mi-a recomandat sa-mi masor temperatura bazala si aceasta arata astfel ;
ziua 14-36, 6
ziua 15-36, 9
ziua 16-37, 0
As vrea sa stiu daca aceasta temperatura arata daca s-a produs sau nu ovulatia si in ce zi s-a produs? Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
06-08-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este probabil ca ovulatia s-a produs (cel mai probabil in ziua a 15-a). Acest lucru va fi confirmat de nevenirea menstruatiei sau de venirea menstruatiei in ziua a 29-a.

Exista pe piata si teste de ovulatie, care se fac intr-un mod asemanator testelor de sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul