temperatura bazala
Am facut o stimulare cu Clostylbegit + Menopur.As dori sa stiu daca s-a produs ovulatia deoarece medicul meu a plecat in concediu in ziua a 14-a si nu am putut face ecografie in aceasta zi pentru confirmarea ovulatiei, in ziua a13-a erau 2 foliculi pe ovar unul de 25mm iar altul de 29mm drept pntru care medicul mi-a prescris Pregnyl chear din ziua13 si apoi inca o fiola in ziua a14-a.
Medicul mi-a recomandat sa-mi masor temperatura bazala si aceasta arata astfel ;
ziua 14-36, 6
ziua 15-36, 9
ziua 16-37, 0
As vrea sa stiu daca aceasta temperatura arata daca s-a produs sau nu ovulatia si in ce zi s-a produs? Va multumesc anticipat.
Medicul mi-a recomandat sa-mi masor temperatura bazala si aceasta arata astfel ;
ziua 14-36, 6
ziua 15-36, 9
ziua 16-37, 0
As vrea sa stiu daca aceasta temperatura arata daca s-a produs sau nu ovulatia si in ce zi s-a produs? Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Este probabil ca ovulatia s-a produs (cel mai probabil in ziua a 15-a). Acest lucru va fi confirmat de nevenirea menstruatiei sau de venirea menstruatiei in ziua a 29-a.
Exista pe piata si teste de ovulatie, care se fac intr-un mod asemanator testelor de sarcina.
Exista pe piata si teste de ovulatie, care se fac intr-un mod asemanator testelor de sarcina.
Alte subiecte recente din această secțiune: